Kouluasu !


Huomenta! Tässä olisi eilisen kouluvaatteet.. Olen lähiaikoina käyttänyt todella paljon tota huivia, koska se käy niin monien eri asujen kanssa ja on vielä niin lämpöinenkin. Joku kyseli, että kuka ottaa blogiini asukuvat niin näinä viikkoina kuvaajana on toiminut pikkusiskoni Linnea, joka oikein odottaa joka päivä, että pääsee ottamaan kuvia, ihana! :D Ennen sai houkutella jopa lahjuksien kanssa, voisiko hän ottaa vähän kuvia.. :) Mitäs sanotte tästä yhdistelmästä? 


Tästä päivästä sen verran, että olen juuri lähdössä kouluun ja sen jälkeen meen töihin, pitkästä aikaa. :) Postailen illalla aika varmasti :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta,
Tosi söpöt nuo sun UGGIT, tuon mallin haluaisin minäkin 😊
www.blogger.com/profile/102846215624260649
Anonyymi
,
Minä lähden nyt jo neljättä talvea menemään samoilla uggeilla. Ulkopinta hyvässä kunnossa, hieman haalistunut/kulunut mut ihan hyviltä näyttää vielä. Sisäpuoli taas on jo aika kulunut, karvavuori on tavallaan "kadonnut". Se ei ole enää niin pehmoista ja tuuheaa, vaan vähän kuin nukkaantunut lyhyemmäksi. Mulla noi on ollut tosi kovassa käytössä, aikalailla syksy/kevät/talvi ja kun on vähänkin kylmempää, enkä oo edes suojannut noita kun ehkä viimeksi sillon kun ostin ne. Plussaa noille kengille siitä ettei mun varpailla oo ollu vielä koskaan kylmä 😃 Niin ja vaikka tuo vuori on hävinnyt, niin kengät on vielä ihan lämpimät. Taidan kuitenkin tänä talvena ostaa uudet eri väriä 😊 Hyvä ostos, ei voi muuta sanoa 😊
Emmy,
Uggit on kyllä parhaat, itsekin omistan muutamat pitkävartiset mutta kovasti tekisi mieli hankkia nuo lyhyemmät mallit, on niin kivat!

Emmy

http://blondballerinas.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/044240760449035045
Anonyymi
,
missä oot töissä? Elämäsi vaikuttaa olevan kiireistä, miten saat aikaa itsellesi?
Anonyymi
,
Kiva asu. 😊 Toimis mun mielestä vielä paremmin eri värisen paidan kanssa!
merenhelmi,
Moikka 😊

Kiire on vain asenne.. 😊 Niin lukee työpaikamme seinällä, tuli vain mieleen sun kysymyksestä. 😊 Mutta minulla riittää hyvin aikaa myös itselleni, välillä täytyy vähän aikatauluttaa, että milloin tekee blogia ja niin edelleen. Mutta kaikki mitä teen ovat olleet omia valintojani, ja tykkään elämästäni juuri tällaisena. Toisaalta haluaisin tehdä vielä enemmän kouluhommia, töitä ja tätä blogia!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi ja kiitos!<3 😊 Tämä oli kouluasu, jonne en mieti yleensä minuuttia kauempaa mitä puen päälleni:) Mutta kiitos:) valkoinen voisi näyttää raikkaalta!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niin ovat!:) Aivan ihanat, ja niiin lämpöiset ja kivat jalassa. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Lesli,