Kouluun ja töihin !

Ihanaa päivää kaikille :) Me saunottiin eilen tosi pitkään ja kävin vielä illalla Paavo koiran kanssa lenkillä, sato lunta ihan kauheesti. Nyt oon just lähdössä enkun tunneille ja sieltä suoraan töihin. Kotona oon vasta puol kymmenen aikoihin. Ja vähän suunnittelin, että illallla tekisin jutun yhdestä tosi hyväksi todetusta kasvonaamiosta!

Taas toi paita.. :) Mutta tykkään tosta niin paljon. Espanjassa käydään Massimo Dutin liikkeessä, toivottavasti sieltä löytyis jotain kivoja vaatteita.

Saappaat äidiltä lainassa
Farkut Jc
Paita Massimo Dutti
Laukku Lv

Ja pitkästä aikaa kuvaa aamupalasta. Hapankorppuja juustolla, luonnonjogurttia marjoja ja mysliä päällä, sekä omena. 


Vaihdoin muuten tän blogin bannerin, mitäs sanotte? Teksti on vähän liian vasemmalla, täytyy se vielä korjata. :) Mutta päivänjatkoja kaikille <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
miks sun hymys näyttää noi hemmeti teennäiseltä?
merenhelmi,
Anonyymi:
Hahah! 😃 Otettiin tänään ehkä 3 kuvaa ja niistä valitsin yhden. Ei paljoa hymyilyttänyt kun olin just kouluun lähdössä. 😊

Mutta mielestäni turha tulla kommentoimaan, jos aina ei ole niin hyviä kuvia 😊 Eikö olekin parempi, että laittaa vain asukuvan, kuin jättäisi julkaisematta kokonaan vähän huonomman tai teennäisemmän ilmeen takia? Asu siinä on kuitenkin pääasiassa, ei mun hymy. Kivaa illan jatkoa!
www.blogger.com/profile/015246971550904167