Kouluun lähdössä

Moi :) Just tässä syön vauhdilla aamupalaa ja pitäis lähteä enkun tunnille.. Onneks ei oo nyt paljoa koulua, niin ehtii lukea vielä pari viimeistä päivää. Joo o, ei kai tässä sen kummempia, viittä vaille ohite tämä kuukauden pänttääminen. Mä muuten säikähdin kun mun tilaamaani huivia ei ole vieläkään näkynyt, että onko se hukkunut jonnekin matkalla, mutta kotiin se on tulossa :) Äiti katsoi jostakin (en tiedä mistä:D) että huivi oli tässä vähän aikaa sitten Tanskassa menossa. :)

Aamupalaa:
Kaurapuuroa mustikoilla
Verigreippi
Valkoista teetä kuppi


Ja nämä piristävät aina... <3 

Kivaa päivänjatkoa! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Annika (axu),
Ihanan värisiä kukkia 😊
www.blogger.com/profile/103274237259705620
Anonyymi
,
Musta tästä blogista on tullut vähän tylsä...Aina samoja joko asukuvia tai ruokakuvia. Ok joskus mukaan eksyy muutakin mutta ei usein :O
merenhelmi,
Anonyymi:
Moikka! 😊
Olen kirjoittanut ja kertonut teille, että mulla on nyt tosi kiireistä aikaa koska kirjotukset ovat jälleen ylihuomenna. Sen takia en pysty käyttämään blogiin aikaan kovin paljoa päivässä, kun täytyy lukea niin paljon kuin vain pystyn.

Alan panostamaan blogiin varmasti paljon enemmän keskiviikon jälkeen kun pääsen sieltä salista pihalle, kevään viimeiset kirjotukset ovat takana päin.

:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167