Kuivan talvi-ihon pelastus: ACO Renewing Face Oil

Nyt kun on ollut melko kovat pakkaset oon huomannut, että iho tarvitsee selkeesti enemmän kosteutusta! Kun iho tuntui jotenkin normaalia kuivemmalta seerumin, päivä- sekä yövoiteen käyttämisestä huolimatta, otin käyttöön tämän ACO Renewing Face Oil -kasvoöljyn. Rakastan ihoöljyjä, ne ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Tämä kuvissa näkyvä tuote sisältää yhdistelmän luonnollisia öljyjä; valkohilpansiemenöljyä, Canola-öljyä ja kookosöljyä. Tuote myös lupaa estää ihon ikääntymisen merkkejä. Kun ikä 25 alkaa lähenemään hiljalleen, ovat tällaiset tuotteet, jotka lupaavat estää ihon ikääntymisen merkkejä, alkaneet ihan eri tavalla kiinnostamaan. ;) Tottakai ihonhoitotuotteiden lisäksi täytyy kiinnittää huomiota kaikkeen muuhunkin kuten stressin välttämiseen (välillä helpommin sanottu kuin tehty!), siihen, että liikkuu ja ulkoilee tarpeeksi, riittävään vedenjuontiin sekä terveelliseen ja ravitsevaan ruokavalioon. Ja pian alkaa vauvan myötä myös yöheräämiset, joten huolelliseen ihonhoitoon ja laadukkaisiin tuotteisiin täytyy kyllä panostaa. :) Stressin ja herkkujen lisäksi nimittäin myös huonosti nukutut yöt näkyvät ihossani ja kohta niitä huonosti nukuttuja öitä on hyvin varmasti edessä.
Tästä kasvoöljystä oon tykännyt. Mieto ja imeytyi nopeasti. Aluksi en osannut annostella tuotetta sopivaa määrää ja se imeytyi sen takia hitaasti. Huomasin, ettei tuotetta oikeasti tarvitse kuin ihan muutaman tipan! Se riittää koko kasvoille. Kun tuotetta annostelee oikean määrän, se imeytyy nopeasti ja jättää iholle pehmeän tunteen. Tämä ei jättänyt ihoa kiiltäväksi imeytymisen jälkeen ja ei myöskään rasvoita ihoa. Tuote sopii kuivalle, normaalille ja sekaiholle. Erityisesti kuivalle iholle öljyt ovat loistava lisä ihonhoitoon! Tää on miedosti hajustettu, joten sopii myös herkällekin iholle. Mielestäni tuoksu on hyvä ja ns pehmeä.

Tuotetta lämmitetään muutama tippa kämmenten välissä, jonka jälkeen se levitetään kasvoille. Tätä voi sekoittaa myös kosteusvoiteen sekaan. Tuotetta voi tietenkin käyttää ihan aamuin illoin, mutta itse oon käyttänyt ainoastaan iltaisin ja jättänyt öljyn iholle vaikuttamaan kunnolla koko yöksi.

Ton huulirasvan nappasin apteekista mukaan yks päivä, kun ystäväni oli suositellut tätä. Aco Stay Soft lips -huulirasva on miedosti vaniljan tuoksuinen. Se antaa kauniin kiillon huulille ja aavistuksen pinkkiä hohdetta. Tuote on parabeeniton. Kosteuttaa ja suojaa huulia. Etenkin nyt kovilla pakkasilla huulirasva on pakko pitää mukana!
Tämän merkin käsivoidetta oon myös käyttänyt, se vilahtikin eräässä aikaisemmassa postauksessa täällä. Kyseinen käsivoide kulkee edelleen mun laukussa mukana!

ACO:n ihonhoitotuotteita myydään kaikissa Pohjoismaissa vain apteekeissa. Merkin nettisivuilla löytyy tarkempaa infoa tuotteista. :)

*Tuote on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Meri
,
Moikka! Itsekin havainnut tuon huulirasvan hyväksi, on just sopivasti kosteuttava. Ja muutenkin Aco tuotteet hyviä hinta-laatu suhteeltaan 😊 Ja hei jos saan kysyä, kun mulla samanlainen Burberryn laukku kuin sulla niin millaisilla tuotteilla olet puhdistanut laukkua? Aurinkoista viikonloppua sulle, blogiasi on ollut mukavaa lukea! 😊
Veera
,
Moikka Meri ja kiva kun jätit kommentin! Tän merkin tuotteet oli mulle vähän vieraampia, mutta oon kans tykännyt näistä! Se huulirasva on kyllä hyvä! Vähän kuin "kiilto", jos ei jaksa meikata huulia niin kiva laittaa edes vähän tota. Ja ainakin näiden perusteella mitä oon kokeillut niin on jäänyt sellainen positiivinen kuva näistä tuotteista, että mielellään testailee jatkossa muitakin tän merkin tuotteita 😊 Itseasiassa 😃 Mä oon käyttänyt sitä laukkua tosi vähän vielä, kun siihen ei mahdu mun läppäri niin arkena sitä ei oo tullut oikein käytettyä lähes ollenkaan. Se on ollut lähinnä sellainen laukku minkä oon ottanut mukaan jos ollaan käyty vaikka kahvilla / kaupungilla / teatterissa yms. Niin mulla ei oo tullut siihen varmaan vielä mitään tahroja (toisin kuin esim. Neverfull laukkuun mikä on ihan täynnä tahroja ja ihan kauheen näköinen sisältä.. 😃) nii en oo puhdistanut sitä burberryn laukkua vielä millään.. 😃 Täytyisi kyllä ottaa itsekin selvää, että millä sitä kannattaisi puhdistaa, ei se nimittäin varmasti huonoa tekis! Ja tietty olis hyvä tietää jatkoa varten. Ja mukava kuulla, kiitos 😊 Aurinkoista viikonloppua sinnekin. <3