Kuivat hiukset eloon

Hei! Päivä on ollut yhtä jännittämistä, sain jo tiedon miten kävi tämän päivän hakuasian suhteen. Aamulla  minulle tuli sellainen olo, että nyt haen, kokeilen, katson edes mitä tulevan pitää, tai voisi pitää... Jo parin tunnin kuluttua sain vastauksen, pidemmittä puheitta pääsin sinne mihin hain aamulla! En vielä voi paljastaa mikä salamyhkäinen asia on kyseessä, mutta huomenissa valotan enemmän mistä asiasta onkaan kysymys. Vaikka kuinka haluaisinkin kertoa jo nyt. Arvatkaa vain olenko jännittänyt koko päivän ja ollut yhtä hymyä, mutta hitusen myös kantanut pelkoa mukanani. Aivan turhaan. En kuitenkaan halua pelätä mitään. 
Palatakseni hiukan pinnallisempaan hömppään jälleen... Olen tehnyt tuttavuutta ensimmäistä kertaa Joicon hiustuotteiden parissa ja ollut tyytyväinen, saanut nämä kuivat hiukseni  jälleen eloon ja näyttämään paremmilta ja hyväkuntoisemmilta. Tämän viikon kokeilun jälkeen minulla on vain hyvää sanottavaa Joicon shampoista ja hoitoaineista, niistä olen tykännyt eniten kuin mistään aikaisemmista. 
Joico Moisture Recovery -hiuksiin jätettävä hoitoaine kosteuttaa ja selvittää hiuksia antaen kuiville hiuksille uutta elinvoimaa. Tekeee hiuksista ihanan pehmeät ja hyväkuntoiset. Sisältää myös UV-suojan. Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin /  kuiviin hiuksiin ja kampaa läpi. 
Nyt nukkumaan, hyvää yötä, kauniita unia ja suuri kiitos kauniista sanoistanne, joita olen saanut lukea pitkin päivää. Te teette päivästäni paljon paremman, kiitos. Vastaan kaikkiin huomenna, moikka! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kertu,
Kiva kuulla että osu ja uppos ensiyrittämällä, onneksi olkoon! 😊 Pitää tulla sitten myöhemmin vakoilemaan vielä että minkä johdosta onnittelin. 😃 Tuo hiustuote onkin mulle ihan uus ja vaikutti aika mielenkiintoselta, pitääpäs ihan tutkailla tarkemmin.:)
www.blogger.com/profile/110018817425875747
merenhelmi,
Kiitoksia 😊 Hih, jep. 😊 Kirjoitin juuri aiheesta postauksen ja kerroin uudesta elämänmuutoksesta. Tykkään tosta tuotteesta kyllä. Nämä pörröiset ja kuivat hiukseni ovat paremman näköiset. 😊

Mukavat illanjatkot ja kiitos kun jätit kommentin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167