kukkakuosia ja beigeä

Heels Mango / shorts Dr.Denim / shirt MassimoDutti / watch Boss / sunglasses Ray Ban aviator
Tässä olisi tämän illan asua, jolla kävin rannassa kuvailemassa tulevan arvonnan tuotteita. Arvontaa siis jälleen luvassa ja pian ilmoitan myös kynsilakka-arvonnan voittajan. Asusta sen verran, että beiget shortsit ovat Dr.Denimin ja todella hyvä kirppislöytö toissa keväältä. Hyvin ovat kestäneet ja mielestäni laadukkaan oloisetkin, toisin kuin Dr. Denimin housut / legginsit, joista on tullut aika paljon huonoa palautetta, etteivät kestä niin hyvin? Ja toi MassimoDutin kukkapaita on varmasti yksi lempipaidoistani.. Tykkään siitä niin paljon! Tyttömäinen, raikas ja ihanan kesäinen. Tällaisella kokonaisuudella pyöräilin tuolla hetki sitten pitkin rantoja ja jäin itseasiassa valokuvaamaan vielä yli tunniksi yhden miehenkin kanssa. Hän on tosi taitava ottamaan valokuvia ja tämäkin on hänen ottamansa. Kokeiltiin valokuvaamista vastavaloon salaman kanssa ja mielestäni tähänkin kuvaan tuli tosi kivat sävyt ja valo menee kauniisti. Laitan lisää hänen ottamia kuvia tänne blogiin ihan lähipäivinä.
Tuli muuten mieleen, että huomaatteko mitään uutta tässä kuvassa..? Fashionstore nettikaupasta saapuivat nimittäin todella upeat (kauan haaveilemani) Ray Ban aurinkolasit, joista tykkään ihan kauheesti. Saamistani ihanuuksista postausta luvassa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni,
Dahlia,
Kaunis kokonaisuus ja jotenkin semmoinen kuva, jossa on ihan kaikki kohdallaan.
xlelamaa.blogspot.fi/
merenhelmi,
Kiitos Jenni 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Aivan ihana kuulla, kiitos! 😊
merenhelmi.indiedays.com
Matleena
,
Aivan ihana paita, olen itsekin ihastunut kukkakuoseihin, toimivat varsinkin näin kesällä. Piti tulla sanomaan, että minusta on ihanaa kun käytät Lumenen tuotteita ja kerrot käyttökokemuksistasi. Itsekin haluaisin siirtyä meikkieni ja ihonpuhdistuksen osalta miltei kokonaan Lumeneen ja testailla kaikkia eri tuotteita, mutta pikkuhiljaa 😊 sinun innoittamana löysin taas Lumenen turvenaamion, josta olen pitänyt paljon. Äidiltäni siis vuosia sitten lainailin kyseistä turvenaamiota ja pidin siitä kovasti. Olin luulossa, ettei tuotetta enää valmisteta, kunnes onnekseni tarkistin asian Lumenen nettisivuilta. Tuotteen ulkoasu oli vain vaihtunut tässä vuosien saatossa 😊

Minulla on (oman arvioni mukaan) pintakuiva sekaiho ja olen kärsinyt epäpuhtauksista monta vuotta. Lopetin juuri e-pillerit, olen syönyt niitä useamman vuoden ja merkkiäkin on vaihdettu, mutta ne eivät ole auttaneet iho-ongelmiini (ehkä jopa päinvastoin). Luovuin niistä, sillä minusta tuntuu vähän pahalta täyttää kehoani hormoneilla ja koska olen tehnyt sitä monta vuotta, haluan tietää miten kehoni reagoi niiden poisjättämiseen. Noin kolme kuukauttahan siinä hormonitoiminnan tasaantumisessa menee, joten olen kärsivällinen.

Ihoni on hyvin herkkä, joten jos epäpuhtaudet eivät laannu jouluun mennessä, luulen että minun pitäisi kokeilla maidotonta sekä viljatonta (ehkä gluteeniton riittäisi?) ruokavaliota. Mitään vahvoja kuureja en mielelläni kokeilisi, sillä minulla oli jo kerran yksi reseptillä saatava voide joka ohensi ihoani niin paljon, että sitä vain kirveli ja minkäänlaisen voiteen laittaminen sai ihon kirvelemään. Sain monen viikon tuskan vain parin päivän voiteenkäytöllä.. siinä oli kyllä itku herkässä 😟

Toivottavasti et pahastu näin pitkästä ja postauksen aiheeseen kuulumattomasta viestistä, tuntui vain että haluan "purkautua" asiasta jollekin, ja sinä tunnut hyvältä vaihtoehdolta. Tunnut olevan niin sympaattinen ja ihana ihminen 😊 Lähinnä tarkoitin sanoa, että luen
merenhelmi,
Moikka Matleena ja kiva kun innostuit laittamaan kommenttia! Ja tottakai voit kirjoittaa minulle kommenttia, ei tietenkään haittaa vaikka poikkeaisi miten paljon aiheesta! 😊

Lumenen tuotteet ovat kyllä mieleeni. Niissä on niin hyvä hintalaatu suhde ja olen löytänyt omalle iholleni monia hyvin soveltuvia tuotteita. Nykyään minulla taitaa muuten olla suurin osa tuotteistani juuri Lumenea:) Toivottavasti saat ihosi parempaan kuntoon ja siinä voi kyllä mennä jonkin aikaa ennen kuin iho tasoittuu pillereiden syömisen jälkeen, mutta pikkuhiljaa ja kärsivällisyys palkitaan. Mulla on vähän sellainen tunne, että gluteeniton ruokavalio voisi auttaa paremmin ihoon kuin maidoton ruokavalio, mutta tottakai tämä on yksilöllistä. Minulla oli ennen kuin siirryin gluteenittomaan ruokavalioon näppyjä huomattavasti useammin kuin nyt. Jos sinua muuten kiinnostaa katsoa pikkusiskoni Lempin postaus ihonkunnosta ja gluteenittoman ruokavalion aloittamisesta, kannattaa kurkata nämä postaukset:

http://lempin.blogspot.fi/2013/03/gluteenittoman-ruuan-aikaansaannoksia.html

http://lempin.blogspot.fi/2014/02/letti-on-loytynyt.html

Itse olen ollut tyytyväinen gluteenittoman ruokavalion aikaansaannoksiin. Turvotus, kauheat vatsakivut ja näpyt ovat poissa. Pääsääntöisesti syön gluteenitonta ruokaa ja siirryin siihen pikkuhiljaa. Ja nykyäänkin saatan joskus harvoin syödä jotain missä on vehnää, mutta raivasin kuitenkin suurimmaksi osaksi kaikki vehnät ym. pois ruokavaliostani.

Kiitos myös kauniista sanoistasi 😊 Pistän mieleen noi sun laittamat toiveet ja toivon todella, että iho lähtee parempaan päin. Itsekään en syö pillereitä ja olen samoilla linjoilla kanssasi tosta ylimääräisen hormonin syömisestä. Sitä ei voi kuitenkaan koskaan tietää mitä vaikutuksia sillä todellisuudessa on.

Mutta kiitos vielä kerran ja aurinkoista, sekä mukavaa kesänjatkoa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com