kulmat ojennukseen

Heippa ihanat! Mainitsin blogini facebook-sivustolla, että olisin julkaissut tämän kulmameikkipostauksen tänään aamulla, mutta nukuin vahingossa pommiin! Siinä sitten meni koko päivän suunnitelmat uusiksi ;) Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja tässä olisi paljon toivottu postaus kulmameikkituotteistani. Itse meikkaan kulmat käytännössä päivittäin, vaikka pitäisin muuten meikitöntä päivää. Laitetut kulmat antavat nimittäin koko kasvoille hetkessä virkeämmän ilmeen.
Olin pitkään miettinyt, että alkaisin käyttämään kulmakynän lisäksi myös tällaista puuterimaista kulmaväriä. Äidiltä olen kokeillut muutamaan kertaan Elizabeth Ardenin kulmaväriä ja jotenkin tykästyin tällaisen puuterimaiseen kulmaväriin, jonka avulla sain omat kulmat muotoiltua mielestäni vähän helpommin kuin kynällä. Kävin tässä syksyn mittaan parikin kertaa Sokoksen meikkiosastolla miettimässä, mikä tuote olisi minulle sopivin kyseiseen hommaan, mutta onneksi odotin vielä hetken! Lumenen valikoimiin on nimittäin saapunut nyt tällainen paljon toivottu kulmaväri-tuote, jonka otin samantien testaukseen. Olen jo vuosien ajan luottanut Lumenen kulmien muotoiluvahaan, sekä kulmakynään, joten on mukavaa jatkaa samalla merkillä.
Itse tykkään meikata kulmat aika näyttäviksi. Kun on ruskeat silmät ja hiukset, saa mielestäni kulmatkin näkyä ja korostua meikissä.

Kahta luonnollisen viileää, mattapintaista väriä sekoittamalla saan itselleni juuri oikeansävyiset kulmat. Pelkkää keskitummaa harmaanruskeaa käyttämällä kulmat tuntuvat menevän aavistuksen liian tummiksi, mutta laittamalla sekaan tuhkaan taittavaa vaaleanruskeaa, on lopputulos mielestäni just, eikä melkein. Näitä sävyjä kannattaa tietenkin sekoittaa sen mukaan, mikä on itselleen se sopivin setti. Kun oon levittänyt kulmavärin, viimeistelen meikin Lumenen kulmien muotoiluvahalla, joka löytyy itseltäni tällä hetkellä niin värittömänä kuin ruskeanakin. Sillä saa helposti kulmat ojennukseeen, sekä värin pysymään paremmin paikoillaan. Nyt siis pulmani on ratkennut kulmatuotteiden osalta, tämä Lumene Blueberry puuterimainen kulmaväri jää nimittäin käyttööni.

*Tuotteet on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät