Kultaa ja kukkia!

Tänne kuuluu vain hyvää, olen nyt kotona perheeni luona ja voi miten hyvä ja iloinen mieli onkaan olla kotona! Oli ehtinyt tulemaan jo suuri ikävä siskoja ja äitiä, isä on tällä hetkellä ulkomailla, mutta onneksi näen häntäkin pian! Näihin muutamaan päivään on sisältynyt vaikka mitä! Toissapäivänä shoppailimme poikaystäväni kanssa ja löydettiin hänelle jotain mitä tosin ei lähdetty etsimään.. Olli nappasi aleista upeat Gantin tummansiniset housut, minä ainoastaan huulipunan. Päivä oli mitä mahtavin, ilta huipentui vielä rentouttavaan kahvilahetkeen! :)
Eilinen päivä hujahti metsässä vattuja poimien ja mökillä tädin vauvaa sylissä pidellen. Oli kyllä niin herttainen tapaus, todella kaunis Loviisa tyttönen! Metsässä juttelimme äidin kanssa ja poimimme vattuja pitkän aikaa,  kieltämättä se on kyllä aika hidasta hommaa.. Mutta kun keräämisessä pääsee vauhtiin eihän sitä malta lopettaa! Ilalla siivosimme päivän vatut ja viedessäni niitä pakkaseen haaveilin jo mielessäni niistä ensi syksyn illoista kun etsin pakkasesta itsepoimittuja herkkumarjoja iltapuuroon! Aion kerätä vielä paljon mustikoita ja mustaherukoita! 
Tänään olemme perheen tyttöjen kanssa ottaneet aurinkoa terassilla, käyneet kahvilassa, syöneet herkullista salaattia, ottaneet paljon kuvia, lukeneet kirjoja ja viettäneet ihanaa päivää auringosta nauttien. Lisää kuvia tästä päivästä löydätte äidin blogista täältä
Olen aivan rakastunut tohon paitaan, löysin sen Espanjan Alicaten Benettonilta hyvällä alennuksella ja heti kotiin päästyäni aloin innoissani miettimään asua.. Tällaiseen kokonaisuuteen päädyin.
 Hame Zara / paita Benetton / korkkarit Ellos / laukku Lv / kello Boss
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA/ BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Uoea huulipuna sulla! Sopii mainiosti, minkä merkkinen se on ja mitä laitat alle? itsellänikin on huulipuna mutta joutuu koko ajan lisäilemään vaikka käytän huulten rajauskynää. Olisi hauskaa jos vaikka tekisit siitä postauksen 😉