Kultaakin arvokkaampaa

... On ystävyys! 
Eilen vietimme päivän jokaisesta hetkestä kaiken irti ottaen, minulle tärkeän tyttösen seurassa. Ensin kahvittelimme Wilhelmiinassa lime-valkosuklaa-tuorejuustokakuilla, sitruunaisella vihreällä teellä ja "jälkiruuaksi" otimme vielä herkulliset suklaakakkupalaset.


Juttelimme innoissaan monia tunteja kahvilassa, jonka jälkeen tämä upeus vei minut Shakeriin! 

Hymyilytti koko päivän :) Juttelimme miehistä, matkustelusta, kauneudesta, unista, elämästä.. Otimme paljon kuvia ja rakastimme elämää.

En ole koskaan juonut näin hyvää drinkkiä.. Alkoholilakkoni päättyi just eilen ja just tähän limejuomaan. ;) 

Olin näin onnellinen koko päivän. Voi kun tykkään tosta huulipunasta.. 

Aurinko paistoi ja oli kaunis keväinen ilta. Juttelimme muutamia tunteja Shaker nimisessä paikassa, jonka jälkeen lähdin takaisin poikaystävän viereen uskokaa tai älkää - katsomaan jääkiekkoa ja hörppimään puhdistusteetä. :D Illalla hän testasi tietojani jääkiekon suhteen ja muutaman petollisen juoman jälkeen ajattelin tietäväni kaiken -jopa jääkiekosta. ;) Meillä on aina yhtä hauskaa yhdessä.

Kiitos aivan mahtavasta aurinkoiseta päivästä sinulle rakas ystäväni.Nyt tämä neiti lähtee pitkälle lenkille! Saavuin juuri perheeni luokse ja täällä odotteli Lumenelta saatu ihastuttava kesäpaketti pirteän sävyisiä kosmetiikkatuotteita, hyvää ruokaa ja paras perhe! 
>

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mitäköhän tuo ihana vuittonin huivi on ja paljonko se maksoi?
merenhelmi,
Moikka <3

Apua nyt en valitettavasti osaa sanoa kun se on Aneten huivi<3 Mutta voit kysäistä asiaa Anetelta, löydät hänen blogin täältä:

http://aboutmeandmy.blogspot.fi

:) Anette tietää ihan tarkasti huivin hinnan ja mallin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167