Kultakutri

Hei rakkaat  
Vaikka itse sanonkin olen ollut hurjan ahkera koko viikonlopun ajan ja nyt on tosi hyvä mieli kun on saanut paljon aikaan. Eilinen meni töissä ja ilta kirjoja päntätessä..  Tämän päivän olen kirjoitellut teille ensi viikon blogikirjoituksia valmiiksi, valokuvannut (jota rakastan), tehnyt hiushoidon ja lukenut yhteen kokeeseen. Inhosin muuten tänään opiskelua yli kaiken ja laskin tunteja iltaan!! Onneksi nyt olen matkalla kohti Jyväskylää rakkaan ystäväni luokse! Hymyilyttää liikaa, koska on paras ilta edessä ja hyvässä seurassa! 
Jos alkuviikon koe menee hienosti, tilaan samalla sekunnilla itselleni palkinnoksi Louis Vuittonin kalenterin tai keväthuivin. Olen mielestäni sen palkinnon ansainnut kaikella työllä mitä olen tehnyt kaikesta huolimatta. Ihanaa muuten kun on kevät! Ihanaa kun paistaa aurinko melkein joka päivä, ihanaa kun elämäni paras kesä lähenee päivä päivältä. Minulla on muuten aika rohkeita ja upeita suunnitelmia kesälle ja mua oikeesti jännittää toteutuuko ne! Hihh, hypin innosta. Kuulette niistä myöhemmin lisää. ;) 
Ja tässä päivän asua.. Tykkään niin paljon tosta Monki silkkipaidasta, että rakensin paidan ympärille tällaisen asukokonaisuuden tällä kertaa. Vihreät Zaran housut ovat olleet aika usein jalassani, ja haluaisin kovasti samanlaiset vielä beigen värisenä! 

Nahkasaappaat Bianco / Housut Zara / Silkkipaita Monki / Kello Omega / Laukku Louis Vuitton 
Todella mukava ilta edessä! Parhautta. <3 Hyviä unia kauniit! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka Sussu! 😊

Niimpä olen ihan samoilla linjoilla kanssasi. 😊 Menin ihan sanattomaksi.. Olen niin samaa mieltä sinun kanssasi! Kiitos ihan hirmuisesti kun tulit kommentoimaan minulle, olet kyllä niin kultainen. Suuret kiitokset ja halaus sinulle. <3 😊 Vietä mukava päivä ja nauti aurinkoisista päivistä. Niitä onneksi riittää näin kesän saapuessa. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167