KULTALAKKAA!

Lumene Gloss & Care Arctic Sand kynsilakka sävyt: Brilliant Sand 40, Beach Sand 37, Golden Sand 41
Sydämeni on aivan sulanut näille Lumenen uutuuslakoille, joilla saa aikaan näyttävän näköiset kynnet juhliin. Tosin minä olen lakannut näillä ihan arkenakin, eikös jokaisessa päivässä saa olla ripaus juhlaa! ;)

Näillä kynsilakoilla saa muuten tosi kätevästi ja helposti lakattua upean näköiset, kimaltavat kynnet. Lakkaus pysyy värilakkoja pidempään, tuntuu ettei se lähde pois kulumallakaan! Jos lakka lähtee kulumaan aavistuksen kärjistä, sitä on helppo lisätä ilman, että korjaamisesta jää mitään jälkiä lakkaukseen. Lakkaa riittää yksi kerros - jo sillä saa aikaan erikoisen, hiekkaisen karhean mattaefektin, jossa on kimaltavaa hohdetta. :) Tykkään tosi paljon!

Tietenkin näiden erikoislakkojen poistaminen vaatii vähän enemmän kuin tavallisten värilakkojen, mutta itse poistin kimallelakat kätevästi dippaamalla kynsiä Lumenen Express kynsilakan poistoaineeseen (josta on luvassa postausta tammikuun aikana!) Ps. Tulipa muuten mieleen, että aika täydellinen lakkaus vaikka uudenvuoden pippaloihin, vai mitä?

Lakat on saatu blogin kautta kokeiluun.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku,
Heh, mä lakkasin jouluaattoona veljen tytön(viis vee) uudella glitterlakalla kynteni. Ihastuin niin että on ehkä hankittava uudeksi vuodeksi oma kimalle 😃
shoelover-lover.blogspot.com/
merenhelmi
,
Hih 😊Kimallelakat on vaan niin tyttömäisiä ja ihania lakkoja, ei siitä pääse yli eikä ympäri 😊 käy ihmeessä hankkimassa oma kimallelakka <3 Voisi tulla tosi kivat uudenvuoden kynnet 😊