kun harmittaa

Kirjoitan teille sen hiustenhoitoon liittyvän postauksen, mutta ennen sitä oli pakko tulla purkamaan vähän ajatuksia tänne blogin puolelle. Nyt lupaan, etten kirjoita mitään, en yhtään mitään opiskeluihin liittyvää koko kuussa :D Mutta mua niin harmittaa. Saatiin juuri ensimmäinen harjoituspääsykoe ja sain noin puolet siitä pistemäärästä minkä tarvitsen, että pääsen haluamaani kouluun. Mua ei harmita niinkään se mitä sain tulokseksi vaan se, että olen tähän saakka lukenut ihan sairaasti, monina päivinä lähemmäksi (tai yli) 10 tuntia ja juuri tajusin, etten ole harjoitellut pääsykokeeseen ihan oikealla tyylillä. Titenkin jokaisella on se oma tyylinsä, mutta tämä oma tapani ei ole ainakaan minulla toiminut. Vaikka koealueena on yli 900 sivua olen jotenkin ajatellut, että kyllä opettelen ihan koko alueen tarkasti läpi, joka on kuitenkin käytännössä mahdotonta. Olen tehnyt sen virheen, että olen harjoitellut tähän saakka ihan liian tarkasti. Niin tarkasti, etten ole enää muistanutkaan mitkä ovat niitä tärkeimpiä asioita (kun olen harjoitellut omasta mielestäni liian tarkasti minusta tuntuu, että kaikki opiskellut asiat on yhtä puuroa) joita suurimmalla todennäköisyydellä kysytään. Olen ajatellut, että harjoitellessani kaiken tosi tarkasti ja lukiessani niin paljon kuin pystyn, pääsen. Mutta eipä se olekaan ihan niin yksinkertaista. Mun täytyy tehdä nyt niin tämän loppuajan kanssa, etten keskity niihin vähemmän oleellisiin asioihin vaan käytän senkin ajan siihen, että opettelen ihan ulkoa niitä tärkeimpiä asioita, joita oikeesti voitaisiin kysyä. On ton alueen kanssa pakko vähän "pelata", ei millään voi muistaa koko aluetta tyyliin sanatarkasti. Nyt täytyy vain enemmän keskittyä niihin oleellisiin juttuihin. Tämä on ensimmäinen kerta minulle kun luen ihan tosissani joten tämä on oppia kaikki.. Olen koittanut lukea kaiken tosi hyvin ja tuloksena onkin tässä vaiheessa se, etten muista ulkoa edes niitä tärkeimpiä ja oleellisia juttuja.
Ja tässä vain omia tämän hetkisiä ajatuksia. Jokaisen kannattaa tietenkin mennä sen mukaan mikä tuntuu itselle parhaimmalta tavalta.. Mutta sitä vaan, että oma tyylini lukea ei ole toiminut minulla ja tänään on harmittanut. Mutta tästä on suunta vain ylöspäin. Nyt tiedän miten jatkan tästä eteenpäin :) Vielä on onneksi aikaa muuttaa lukutyyliä. Virheistä oppii ja sitten täytyy vaan jatkaa matkaa, eikä jäädä murehtimaan menneitä.
Seuraavaksi hypätään hiustenhoidon maailmaan! :) Oli jotenkin pakko vähän tulla purkamaan ajatuksia ja nyt onkin jo parempi mieli. Aurinkoista päivää kaikille <3
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
Ps. Vastaan kommentteihin mahdollisimman pian :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Voi ei, sympatiat on sun puolella 😟
www.lily.fi/blogit/kaupungin-valoissa
merenhelmi
,
Ihana kuulla, kiitos kovasti <3