Kuntosali olohuoneessa

Huomaatteko, että olohuoneeni on muuttumassa hiljalleen omaksi pieneksi kuntosaliksi? Vaikka kuvissa näkyvä pöytä on sohvapöytä, on se samalla myös monipuolinen treeniväline. Työni puolesta ja muutenkin tykkään seurata aktiivisesti sisustuksen trendejä ja muutoksen tuulia. Itselleni olohuone ei tarkoita sohvakalustoa, telkkaria ja kirjahyllyä, vaan huonetta joogaamiselle, venyttelylle, treenaamiselle ja tanssimiselle, joten pyrin sisustamaan huoneen niin, että se palvelee parhaiten minua sekä poikaystävääni, niitä asioita joita me tykkäämme tehdä. Olohuone toimii päivittäin myös työpisteenä. Töihin ja opiskeluihin liittyvät paperit on lajiteltu lipastoihin omiin kansioihin, kahvikone on ihan vieresssä, sekä nojatuolissa tulee istuttua paljon läppärin kanssa hommia tehden.

Olen myös huomannut, että kokovalkoinen ja korkeakiilto eivät ole enää samalla tavalla suosiossa kuin joskus aiemmin. Tällä hetkellä puu on taas vahvasti esillä. Lämminsävyiset puupinnat miellyttävät kovasti omaakin silmääni. Tämän vuoden asuntomessukohteissakin puuta oli käytetty aika paljon sisustuksessa. En ole itse käynyt vielä paikan päällä, mutta ainakin Avotakan kuvien perusteella puuta näkyi yllättävän paljon.
Tässä vähän aikaa sitten kotiimme saapui siis kuvissa näkyvä messukappaleena aiemmin toiminut FITWOOD merkkinen puinen treenipöytä, mikä tulee meillä ahkeraan käyttöön. Mun ja poikaystäväni tulee nimittäin suosittua melko paljon kotitreenejä, etenkin silloin kun on tiukka aikataulu. Ja tykkään kovasti kotona treenaamisesta! Ei tarvitse raahautua mihinkään ja treenin voi nopeasti ja helposti hoitaa alta pois esimerkiksi aamulla ennen töihin lähtemistä. Tällä pystyy tekemään jopa 40 erilaista harjoitetta ja pöydässä on säädettävä korkeus eri taitotasoille sekä vartalotyypeille.

Pöytää on saatavilla valkoiseksi tai mustaksi maalattuna sekä koivun sävyisenä. Tämä puun sävyinen sopii meille ehkä kaikista parhaiten ja tykkään sävystä todella paljon. Kyseinen pöytä on kauniin näköinen ihan sellaisenaan yksityiskohtana kodissa tai esimerkiksi sohvapöytänä. Silloin kun en treenaa, pöydälle voi asettaa kauniita esineitä. Esimerkiksi iltaisin laitan usein pari kynttilää pöydälle palamaan.
Pöytä on valmistettu pohjoimaisesta kestävästä puusta ja se on tuotettu Suomessa. FITWOOD yrityksen ajatuksena on, ettei treenaamista voi jättää välistä, koska kuntoilulaitteet tulevat osaksi kodin sisustusta. Helppoa, käytännöllistä ja järkevää. :)
(Kesäkuussa julkaisin postauksen FITWOOD merkkiseen pilatesrullaan liittyen. Sen löydät halutessasi täältä).
Ps. Lähiaikoina on tulossa postauksia kotona treenaamiseen liittyen.

Lisätietoa treenipöydästä löydät halutessasi täältä.

*Yhteistyössä FITWOOD

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Myy
,
Näyttää omasta mielestäni aika hurjalta kovalla pöydällä tehä liikkeitä. Itellä ainakin sattuu jollei oo kunnon jumppamattoa alla. Nykyinenkin on jo ihan liian lätty. Toimiiko käytännössä oikeesti hyvin? Onko riittävän jämäkkä ja kestävä?
Elina
,
Hyvän näköinen pöytä! Hieman vaan jouduin hintaa katsoessani pettymään, sillä ei ihan omaan budjettiin 1600e maksava pöytä mahdu tällä hetkellä, vaikka toki monikäyttöinen onkin! 😊
ano
,
Aika helkkarin kallis pöytä?! Siihen nähden, että siinä on vain lasilevy ja vaneria...
Rosette
,
Ai ett' tuo keltainen verhoissa ja matossa on ihana väri teillä, tykkään! Mulla on kirkkaankeltainen sadetakki, jolla kestää tätä Suomen säätä paremmin. Väreillä on iso vaikutus omaan fiilikseen 😊
Veera
,
Onhan pöytä tietty kallis, jos moneen muuhun vertaa. Materiaalia tässä on ainakin valtavasti, painaa nimittäin PALJON! (n. 60 kg) Pöytä koostuu myös monesta palasta ja voin vaan kuvitella, että kyllä niitä pitää aika paljon työstää... 😊 Vaikuttaisi, että rakenne on aika eri kuin monessa muussa pöydässä ja kyllähän tämä on kivan ulkonäön lisäksi aika monikäyttöinen, kun toimii samalla esimerkiksi sohvapöytänä ja treenipöytänä.
Veera
,
Täällä on muuten niin vaaleat pinnat, että keltainen kyllä piristää. 😊 Ja jep niin on! Huomaa, että monesti tulee ostettua esim. vaatteita mustana / valkoisena / harmaana, mutta täytyisi kyllä ostaa enemmän värikkäitä vaatteita ja asusteita - vaikuttaa fiilikseen ihan eri tavalla 😊
Veera
,
Toimii itseasiassa tosi hyvin käytössä. Teen tästä vielä erillistä treenipostausta 😊 Voi tehdä paljon erilaisia liikkeitä, eikä tunnu mitenkään kovalta 😊 ja jos haluaa tehdä esim vatsoja niin ei ainakaan mun mielestä satu tehdä ton päällä 😊 Ja on tosi (itseasiassa tosi jämäkkä, painaa 60 kg), että hyvä kun jaksan siirtää sitä 😃 On siis tosi jämäkän sekä kestävän tuntuinen. 😊 Toi puu on ihan ihmeen painavaa!
Veera
,
Kiitos Elina! 😊 Pystyy tekemään ihan yllättävän monipuolisen treenin tällä 😊 Mukavaa viikonloppua!