Kurkkaus juhlaviikonloppuun!

Täällä kirjoittelen junassa ensimmäistä postaustani uudella Surface Pro:lla. Tämä on kyllä aivan huippu. Juuri sain ladattua Photoshopinkin tähän ja kyseisen upeuden, sekä blogini yhteinen taival alkaa postauksella viime viikonlopun kuulumisista. Meillä oli Bloggers Inspiration Days - päivätapahtuma, sekä Blog Awards iltagaala.
Ainut asia mikä minua jäi harmittamaan viikonloppuna oli kameran unohtuminen kotiin! Miten bloggaaja voi ylipäätään unohtaa jotain niin tärkeää kuin kameran! Olisin kuvannut koko viikonlopun varmasti todella ahkeraan, mutta ei auttanut.. Onneksi Lumia 1020 puhelimen kamera ajoi täydellisesti asiaansa ja napsin puhelimella viikonlopun tunnelmista kuvia.
Perjantaina hoidin työasioita ja istuskelin eri kahviloissa. Odottelin ystävääni Anettea Helsinkiin, sillä lauantaiaamuna olimmekin jo pirteinä ja innokkaina KlausK hotellissa valmistautumassa päivätapahtumaa varten.
Päivätapahtumassa oli vaikka mitä kivaa ohjelmaa! Valokuvauskoulua, drinkkikoulu, blogitunti... Oli mahtavaa!
Päiväjuhlassa aika meni kuin siivillä! Kävimme Aneten kanssa mm. kokeilemassa Instrun laseja ja valokuvaaja otti meistä muutamia kuvia lasien kanssa. Paikalla oli paljon ihania bloggaajia ja tutustuimme myös Vichyn hyviltä vaikuttaviin tuotteisiin.
Päivätapahtuman jälkeen kipitettiin takaisin hotellille ja tein ensimmäistä kertaa tuttavuutta uuteen Surface Pro:hon! Alettiin myös pikkuhiljaa valmistautumaan iltaa varten! Meikkailtiin ja kuunneltiin musiikkia, niin parasta :)
Upean iltagaalan jälkeen lähdettiin kohti Namun Showroomia!
Aamulla heräiltiin väsyneenä, sillä nukkumaanmeno venähti minulla puoli viiteen :D Aamupalaa nautittiin siis kaikessa rauhassa Klaus K hotellissa ja matkaa jatkettiin vielä teelle Starbucks kahvilaan! Vanilla rooibostee oli kohdillaan.. ;)
Kävimme myös ottamassa vähän asukuvia ja syömässä, oli todella hauskaa (olimme ehkä vähän yliväsyneitä;D). Kotimatka Jyväskylään vierähti blogia tehdessä. Jos voi edes sanoa sen "vierähtäneen", matka nimittäin kesti varmaan kahdeksan tuntia myrskyn takia :D
Oli ikimuistoinen ja ihana viikonloppu, joka meni aivan liian nopeasti! Kiitos kaikille :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pieni lintu,
Voi venäjä..tahtoo kans jonkun uuden vimpaimen. Tämä mun miniläppäri pitää epäilyttäviä rutinoita ja hurinoita, joita se ei ole ikinä ennen pitänyt. Nyyh..varppina kiintolevy posahtaa jonain päivänä. 😋

Varmasti oli kiva viikonloppu!! <3
www.pienilintu.blogspot.com
:)
,
tää nyt ei liity aiheeseen, mutta voitko tehdä videopostauksen?
merenhelmi
,
Pitäisi tehdä joo!! 😊
merenhelmi
,
Heippa <3

Oli kyllä tosi kiva viikonloppu:) Meni vain liian nopeasti ja harmitti kun kamera unohtui kotiin 😟 Sen takia kuvaaminen vähän jäi.

Minulla on tällä hetkellä käytössä Macbook Air ja tämä lähtee perjantaina huoltoon sillä tässä on muutama vika. Kannattaa muuten siirtää kaikki tiedostot johonkin kovalevylle talteen jos sattuisi jotain käymään koneelle niin kuvat ym. on tallessa! 😊

Ihanaa ja onnen täyteistä päivänjatkoa <3
merenhelmi
,
Moikka 😊

Minulla jäi kamera kotiin kuten kerroinkin, sen takia kuvaaminen jäi vähemmälle. 😟