Kuulumiset

Hello! <3 Nyt vasta blogin parissa, tuntuu, että olis ollut pidemmänkin aikaa erossa tästä. :D Tänään olin 8 tuntia töissä ja nyt kotona. Meille tulikin just vieraita ja pikkusiskoni Lempi tuli myös kotiin ystävän luota Hyvinkäältä.
Lempiltä ja hänen ystävältään Isabellalta sain äsken aivan upeat korkkarit tuliaisiksi! Juuri sellaiset kun halusinkin, miten ne osaskin lukea mun ajatukset :) Olin nimittäin lähdössä seuraavalla shoppailureissulla etsimään mustia korkkareita. Kuvaan ne ehkä kohta tänne blogiin. Ne tulevatkin heti illalla käyttöön ;)  Tiiättekös mitä.. Suunnitelmat hieman muuttui. Lähdetäänkin Aneten kanssa vähän tanssimaan tänäiltana, huom. vähän! ;D Nimittäin huomenna onkin sitten luvassa lukemista jälleen aamusta iltaan.


Ihan tajuton nälkä, joten kaikkea hyvää.. Toi on sitä Pirkka rukiinen jogurttia, hyvää! Ja porkkanoita alan syömään nyt pitkin kevättä, jotta kesällä saisin paremman rusketuksen :D Pahoittelen hieman sekavaa tekstiä. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hauskaa bailuiltaa. Mustat korkkarit ja se kotelomekko varmasti aika ok. Porkkanoita? Joo mä kyllä laitan ne ratatouillén. ; )

Miss You ,

J.
merenhelmi,
Thanks, you mysterious man!;D

Tunnetaanko me muuten jostain aikaisemmin?

V.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Nou, ei tunneta ja jos joskus on vastakkain tultu on varmaankin menty ohi ja lujaa. 😃 Mulle sä oot sitä mitä aki sirkesalo laulussaan "kissanainen" ja "pelkkää kuvitelmaa " laulaa, vaikka toivoisinkin että olisit jotain muuta. Mut kai me joskus tavataan? Ja varmaankin sit skumppalasi kädessä tunnistat kun tietty biisi alkaa soimaan.
Koko päivä on mennyt auringon paisteessa ja uusien duunien parissa,pitäis löytää Cristian Lacroixin kangas ja Laura Ashley niistä sit duunataan sisustuselementti.

J. : )