Kuulumiset!


Aamulla tuli vähän kiirelähtö kouluun.. Hiukset kuivu pyöräillessä ja meikkiäkään en pahemmin ehtinyt kasvoihin sutia. Kauheeta vauhtia lukiolle ja kaikessa rauhassa hetken päästä takaisin.. Eihän meillä ollutkaan enää ollenkaan koulutunteja! No parempi niin, sanoisin. ;) Lähdin sitten samantien lenkille nauttimaan aurinkoisesta ilmasta ja siivoilin aamupäivän. Töissä oli muuten tänään aika jännä päivä, mutta oli tosi mukavaa!:) Kävin myös pienemmän siskoni kanssa jätskillä ja nyt oon vähän ahdistunut näistä kaikista kokeista... Jos tää stressi huomenna helpottais, nimittäin ilmottaudun body balance tunnille.. :D En oo pahemmin ehtinyt käymää muuta kuin lenkillä, mutta loman alkaessa pidän sellaisen kuntokuurin, että voimat pois! :)
Ja iloinen uutinen: ens viikolla kun loppuu koulut niin mennää Aneten kanssa juhlimaan sitä yhteen uuteen baariin, kesäloma olet tervetullut!<3

Ja ruokakuvien ystäviä ajattelin piristää vielä lounaskuvillani :) Päivän salaattini näytti tosi tylsältä, joten laitoin sekaan juuston paloja, ovat yllättävänkin hyviä salaatissa ja toivat vähän väriä.

Ja bataatti-kookoskeittoa.. Jos haluatte lukaista tarkemman ohjeen tästä, se löytyypi täältä kurkkaamalla.


Sellaista minun tähän päivääni!:)
  • Lifestyle, Food

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Aa meettekstyö escapeen ! ! :--) Ei vitsi halusin itekki käydä katsastaan sen paikan ! Harmi vaa ku ne ikärajat on sillee viikonloppuna 20 ja 22 :c ! Muutenki ku jykylässä ei oo hirveesti niitä k18 baareja ! Ihanan (terveellisen) näkösiä ruokia ! nam !

<3inka
Anonyymi
,
Rakkaudella