Kuulumisia

- Olen instagramin puolella ja täälläkin maininnut, että jatkan opintoja yliopistolla vuoden 2019 alussa. Tein tän äitiysloman aikana koulua vähän eteenpäin, mutta keväälle on siis suunnitelmissa valita itsenäisten kurssien lisäksi läsnäoloa vaativia maisterivaiheen pakollisia opintoja. En tiedä muistatteko, kun pohdin myös muiden yliopistojen tarjontaa kauppatieteiden maisterivaiheen opintojen osalta. Mietin kuitenkin, että ehkä on sittenkin helpointa tässä tilanteessa jatkaa opintoja Kuopiossa. Joku muuten kysyi, meneekö Karla-Marie päiväkotiin joulun jälkeen. Karla tulee olemaan kotona vielä, toinen meistä on siis kotona hoitamassa, kun toisella on menoa. Vähän kyllä jännittää miten uusi arki alkaa rullaamaan, kun nytkin tuntuu, että hommaa on aamusta iltaan... :)

- Odotan jotenkin erityisen paljon joulua tänä vuonna, vaikka ei ollakaan keretty tekemään lähes mitään jouluun liittyvää vielä. Kaikilla on onneksi pian lomaa ja voidaan viettää aikaa yhdessä. Sehän se on parasta joulussa. :)

- Kuntosalisopimus on ollut mulla tauolla jo pitkän aikaa ja oon miettinyt jatkanko sitä sopimusta. Juuri nyt ei välttämättä aika riitä kunnolla kuntasalilla käymiseen, kun on tanssitunnitkin, joten oon alkanut tekemään pikaisia kotitreenejä. Nekin on kyllä tosi tehokkaita, pitää yrittää jaksaa vaan vähän useammin tehdä niitä. Tanssia jatkan myös joulun jälkeen ja pitäisikin laittaa ilmoittautuminen menemään. Cuban salsa, streetsalsa, bachata, ladies reggaeton... Tosi hyviä tunteja! Uinnin jätin tauolle rintatulehdusten takia, mutta jospa sinnekin pääsisi takaisin. 

- Edellisessä postauksessa kirjoitinkin, että muutetaan pian toiseen asuntoon. Muutetaan siis Kuopion sisällä ja uusi koti on Saaristokaupungissa. Kuopiossa ollaan asuttu tähän mennessä ihan keskustassa torin vieressä noin vuoden verran ja sataman lähellä noin kolmen vuoden ajan (mihin tämä aika menee!). On kyllä mukava päästä laittamaan uutta kotia ja saada enemmän tilaa. On alkanut näiden vauvan tarvikkeiden keskellä käymään vähän ahtaaksi tämä nykyinen koti. Ja ollaan monta kertaa nykyisessä asunnossa ollessamme mietitty, että järvinäköala olisi ihana ja kohta ollaan ihan järven rannalla, parveke ja ikkunat järvelle! <3

Tykkää-merkinnät