Kuulumisia

Mun piti tehdä vielä tänään vaikka mitä, mutta oon niin poikki nyt! Tulin pari tuntia sitten uimasta ja nyt istun sängyllä kannettava sylissä, kuuntelen musiikkia ja syön maitorahkaa + vattuja. Huomenna alkaa työpäivä seitsemältä, niin olis tarkoitus mennä nukkumaan ajoissa. :) Yksi kaverini ui muuten kilpaa ja hänen valmentaja on tehnyt mulle uintisuunnitelman, en tiedä montako kilometriä se pitää sisällään, mutta innolla odotan, että näen sen.
Väsyttäää. Äiti ja Lempi lähtevät muuten huomenna Turkin lämpöön.. Niimpä jäädään tänne kotiin me kaikki muut, Anettekin lupautui, että suuntaa meille, tervetuloa<3 Viikon aikana olisi myös tarkoitus tehdä jotain siskoni Linnean kanssa, jonka kanssa en yleensä ehdi viettämään kovin paljoa aikaa.

(Alapuolella olevat kuvat aikaisemmilta Turkin reissuilta) 

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19614192)a(2027214)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('
');
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lukija
,
En tiedä mitä kielitaidostasi on kritisoitu, vaan kommenttia jossa kysyin eikö nelly.comista saa sanoa mitään muuta kuin "ihanaa!" vaikka sen tekisi asiallisesti. Toivon ettei blogistasi ole kadonut objektiivisuus sen jälkeen kun aloit mainostaa. Asiallisesti kysyn ja toivon että lukijasi saavat vastaisuudessakkn lukea tasokasta blogia. Mielipiteet kuuluvat hyvään vuorovaikutukseen. Tietenkin jos ne ilmaistaan rumasti tai hlökohtaisuuksiin mennen, eivät ne ole julkaisemisen arvoisia.
merenhelmi,
Valitettavasti en nyt muista millään sitä sinun laittamaa kommenttia. :/
Tottakai saa sanoa oman mielipiteensä! 😊 Hitsi kun en muista millaisen kommentin olit laittanut.. Mutta jos joku kommentoi esimerkiksi sitä, että teen joidenkin mielestä liian usein mainospostauksia, niin mielestäni teen kuitenkin mainoksia aika vähän verrattuna joihinkin bloggaajiin, ketkä mainostavat joka päivä. 😊 Kiitos kommentistasi, pyrin tottakai pitämään blogin tason hyvänä, teen blogin eteen oikeasti kaikkeni ainakin nyt lähiaikoina olen tehnyt, ja noin 3 postauksen päivätahti vie aika paljon aikaa ja vaivaa, mutta kaikki on sen arvoista!! 😊

Kivaa maanantaita!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167