Kuulumisia

Täällä blogin parissa,ihanaa!<3 Niin ja oikein hyvää huomenta ja aurinkoista päivää kaikille!:) 
Olen herännyt aika ajoissa, jotta ehdin aamupalalle, luin lehtiä ja mietin hiukan tätä päivää.. Olen juuri lähdössä shoppailemaan, ulkonakin on aurinkoinen ja kiva sää, onneksi. On ollut kyllä tosi mukava pieni loma täällä, olen juuri hotellihuoneessa ja ajattelin laittaa hiukan kuvia eilisillalta ja tältä aamulta... 
Illalla en saanut mitenkään unta ja valvoin vaikka kuinka myöhään, joten kahvilakko koki pienen kolauksen tänä aamuna.. Nyt ei väsytä enää yhtään.. :) Onkin pitkä päivä edessä! 
Eilen kierreltiin kauppoja ja nappasin muutamia kuvia,  kipaisin pikaisesti Zarassakin.. Tosin en löytänyt sitä mitä lähdin etsimään. 

Älkää päästäkö mua tonne!:) Mä rakastan laukkuja yli kaiken, olen sallinut itselleni sen ahkeraan käyttöön tulevan mustan laukun, sitten en tarvitse enää yhtään. :) Vaikka niiin kauniita ne onkin! 
Toi alapuolella kaikessa kauneudessaan esillä oleva laukku on todella upea! Ehkä yksi upeimpia.. 
Haluaisin vielä toivottaa mahtavaa New York:in matkaa Xenialle ja Monalle! <3 Pitäkää hauskaa ja viettäkää ihana matka! :) Täällä odotellaan matkan kuulumispostauksia. :) Mutta mä lähden tästä suihkuun,pukemaan päälle ja laittamaan hiuksia!:) Päivittelen kuulumisia vähän myöhemmin!

Hitsi en ole kerennyt vastaamaan kaikkiin kommentteihin vielä :/ Harmittaa! Mutta lupaan, että jokaiseen kommenttiin tulee vastaus. Nyt heihei!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Vastaisitko kommenttiini, kyselin tuossa alakuvassa olecan laukun hintaa 😊
merenhelmi,
Moikka! 😊 En valitettavasti ainakaan heti löytänyt kyseisen laukun tarkkaa hintaa :/ mutta todella kallis se kuitenkin on. :/
www.blogger.com/profile/015246971550904167