kuulumisia

Arki on lähtenyt hyvin ja energisesti käyntiin, vaikka itse sanonkin :) Illalla jatkuu taas kuntosalilla käyminen ja loman jälkeinen paluu terveellisen ruokavalion, sekä liikunnan (lenkkeilyn, joogan ym.) pariin on tuntunut niin hyvältä. Päivät menee nyt liikunnan, blogin, sekä opiskeluiden parissa, mutta olen nyt koittanut ehtiä tekemään paljon muutakin. Eilen kävimme kahvittelemassa rakkaan ystäväni kanssa ja tänään lähdemme päiväksi puolukkaan äidin kanssa. Tosi mukavaa asua nyt kotona, vaikka täällä väliaikaisesti olenkin. Näkee joka päivä siskoja ja voi elää perheen kanssa arkea. Eilen autoin pikkusiskoa pitkän aikaa läksyissä ja nyt olen käynyt meidän koiran kanssa joka päivä pitkiä lenkkejä luonnossa. Oon iloinen myös siitä, että tässä lähellä asuu kaksi minulle läheistä lapsuudenystävää ja olemme porukalla kokoontuneet kirjastolle viettämään iltapäiviä opiskeluiden merkeissä. He valmistautuvat vaikeisiin pääsykokeisiin.. Itse taas aloitin eilen syksyn ensimmäistä kurssia, jonka sain jo ihan hyvään alkuun. Vaikka aluksi vähän harmitti, ettei yliopiston ovet vielä avautuneetkaan, koitan nähdä tästä tilanteesta kaikki hyvät puolet. Minulla onkin jotenkin tosi hyvä fiilis tällä hetkellä. Halusin jakaa nyt vähän ajatuksia ja nyt lähden tästä pakkaamaan eväitä, sekä metsään päiväksi! Laitan aika varmasti uutta postausta illalla tulemaan.
Aurinkoista syksyistä päivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei,

Olen asunut omillani Tampereella ja tiedän mitä se on.

Viime lukuvuoden asuin Jyväskylän lähellä, jossa kävin Alkio-opistossa kauppatieteiden valmennusta. Siellä myös maksoin kaiken asumisesta, opiskeluista, ruuista, matkoista ja lääkärikäynneistä lähtien.

Olen todella kiitollinen, että minulla on mahdollisuus asua perheeni kanssa. Kun lähden opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, tiedän mitä se omilla asuminen tarkoittaa ja mitä on tiedossa 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Eikä mielestäni kannata ikinä lähteä arvostelemaan kenenkään valintoja / tilannetta pelkän blogin perusteella, etenkään kun ei tiedä 😊 Mukavaa päivänjatkoa ja syksyä!
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229