kuulumisia

Arki on lähtenyt hyvin ja energisesti käyntiin, vaikka itse sanonkin :) Illalla jatkuu taas kuntosalilla käyminen ja loman jälkeinen paluu terveellisen ruokavalion, sekä liikunnan (lenkkeilyn, joogan ym.) pariin on tuntunut niin hyvältä. Päivät menee nyt liikunnan, blogin, sekä opiskeluiden parissa, mutta olen nyt koittanut ehtiä tekemään paljon muutakin. Eilen kävimme kahvittelemassa rakkaan ystäväni kanssa ja tänään lähdemme päiväksi puolukkaan äidin kanssa. Tosi mukavaa asua nyt kotona, vaikka täällä väliaikaisesti olenkin. Näkee joka p��ivä siskoja ja voi elää perheen kanssa arkea. Eilen autoin pikkusiskoa pitkän aikaa läksyissä ja nyt olen käynyt meidän koiran kanssa joka päivä pitkiä lenkkejä luonnossa. Oon iloinen myös siitä, että tässä lähellä asuu kaksi minulle läheistä lapsuudenystävää ja olemme porukalla kokoontuneet kirjastolle viettämään iltapäiviä opiskeluiden merkeissä. He valmistautuvat vaikeisiin pääsykokeisiin.. Itse taas aloitin eilen syksyn ensimmäistä kurssia, jonka sain jo ihan hyvään alkuun. Vaikka aluksi vähän harmitti, ettei yliopiston ovet vielä avautuneetkaan, koitan nähdä tästä tilanteesta kaikki hyvät puolet. Minulla onkin jotenkin tosi hyvä fiilis tällä hetkellä. Halusin jakaa nyt vähän ajatuksia ja nyt lähden tästä pakkaamaan eväitä, sekä metsään päiväksi! Laitan aika varmasti uutta postausta illalla tulemaan.
Aurinkoista syksyistä päivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lina
,
Moikka!

Onko sulla sähköpostiosoitetta blogille, johon voi lähettää viestin? 😊

Kiitokset!
merenhelmi,
Heippa!

Tähän osoitteeseen voi lähettää minulle sähköpostia:

merenhelmi@hotmail.com

:)
merenhelmi.indiedays.com
Pauliina
,
Kyllä se vielä siitä! 😊

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että vähän järkytyksenäkin tuleva välivuosi voi loppujen lopuksi olla voimaa antava ja kasvattava kokemus. Joutuu pakostakin vähän hidastamaan ja kuuntelemaan itseään, ja toisaalta on niin vapaa spontaanisti tekemään mitä haluaa ja vähän seikkailemaan. Samalla oppii myös, että vastoinkäymisistäkin selviää ja muutokset suunnitelmiin eivät kaada mitään ellei niiden anna.

Pidä toi asenne, nauti täysillä poikkeuksellisesta elämäntilanteesta ja jatka päättäväisesti matkaa kohti opiskelupaikkaa ja mitä haluatkin!
merenhelmi,
Moikka Pauliina!

Kiitos ihanasta viestistäsi 😊 Oikeastaan olen tottunut nyt tähän ajatukseen välivuodesta ja olen vähän yllättynytkin siitä, miten tyytyväinen olen tähän tilanteeseen. On enemmän aikaa ja voi keskittyä hyvinvointiin, erityisesti liikuntaan, sekä nähdä enemmän ystäviä kun ei ole kaiken aikaa kauhee tahti ja aikataulu päällä. Kuten kirjoitit, että joutuu pakostikin hidastamaan. On hyvä välillä vähän pysähtyä ja elää rauhallisemmin. Olin viime keväänä paljon kipeenä (migreeniä jne) niin toisaalta hyvä, että nyt on vähän rauhallisempi vuosi. Ja olihan se pettymys kun huomasi olevansa varasijalla ja miten stressaavaa oli se koko kesän jatkunut odottaminen, että pääseekö varasijalta vai ei... Mutta onhan se kasvattava kokemus väistämättä ja toisaalta hyvä niin, että joutuu välillä kohtaamaan pettymyksiäkin. Niistä oppii. Nyt kuitenkin suunta eteenpäin ja kohti syksyn ihania asioita. <3

Kiitos kovasti viestistäsi, mukavaa kun tulit jakamaan ajatuksia, sekä kokemuksia. Ei se yksi välivuosi maailmaa kaada ja elämä jatkuu 😊 Kaunista syksyä sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
Niina
,
Hyvähän se on asustella äidin luona äidin patojen ääressä, ostella merkkituotteita, ja syödä äidin piikkin luomua.
Odota vaan kun muutat omillesi ja oikea elämä vetää päin pläsiä.
merenhelmi,
Hei,

Olen asunut omillani Tampereella ja tiedän mitä se on.

Viime lukuvuoden asuin Jyväskylän lähellä, jossa kävin Alkio-opistossa kauppatieteiden valmennusta. Siellä myös maksoin kaiken asumisesta, opiskeluista, ruuista, matkoista ja lääkärikäynneistä lähtien.

Olen todella kiitollinen, että minulla on mahdollisuus asua perheeni kanssa. Kun lähden opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, tiedän mitä se omilla asuminen tarkoittaa ja mitä on tiedossa 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Eikä mielestäni kannata ikinä lähteä arvostelemaan kenenkään valintoja / tilannetta pelkän blogin perusteella, etenkään kun ei tiedä 😊 Mukavaa päivänjatkoa ja syksyä!
merenhelmi.indiedays.com