Kuulumisia

Pikaiset kuulumiset tähän väliin!

Siskoni otti nämä kuvat musta noin pari viikkoa sitten samalla kun hän otti mm. tämän kuvan. Kiitos Lempille jälleen kerran kuvista!
Kaikki on tosiaan sujunut hyvin tähän saakka ja tuntuu kyllä ihan uskomattomalta ajatella, että pian alkaa jo viikko 31! Ei ole enää siis paljoa jäljellä! Oon kiitollinen siitä, että kaikki on sujunut hyvin tähän mennessä ja olo on suht. hyvä (vaikkakin jo aika tukala..). Välillä oon myös tosi väsynyt, mutta se varmasti kuuluu asiaan jo tässä vaiheessa.
Mun äitiysloma alkaa itseasiassa jo ensi viikolla ja kiva päästä laittamaan kaikki valmiiksi, hankkimaan loput tarvikkeet jne. Lisäksi aion rentoutua, katsoa paljon Netflixiä, liikkua rauhallisesti, kokkailla kotona terveellisiä ruokia, tehdä blogia, opiskella tän kevään viimeisiä kursseja alta pois sekä eri tavoin valmistautua vauvan tuloon!
Pian alkaa ihan uusi elämänvaihe. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milli
,
Sain esikoiseni 5. tammikuuta, niin ihana lukea sun raskauskuulumisia 😊 Hauskaa kun itsekin muistaa miten tukala olo oli noihin aikoihin, mutta se ei kuitenkaan ollut mitään verrattuna niihin raskauden viimeisiin pariin viikkoon 😃 Silloin vauvan liikkeet teki kipeää ja kaikki liikkuminen oli ainakin itselle tosi vaikeaa, silti kävin sinnikkäästi rauhallisilla kävelyillä. Ihanaa loppuraskautta sulle, nauti vielä masusta <3