Kuulumisia ja ajatuksia blogin pitämisestä

Hei taas pitkästä aikaa! Tässä alkuvuodessa on ollut jotenkin niin paljon kaikkea, että koko blogi on jäänyt ihan kokonaan. Nyt mulla on kuitenkin monia juttuja luonnoksissa, joten postauksia on tulossa. :) Ja tänne kuuluu tauosta huolimatta ihan hyvää. Mulla loppui vanhempainvapaa tammikuussa. Töihin en kuitenkaan vielä palannut takaisin vaan jatkoin opintoja alkuvuodesta. Vauva-arjen yhdistäminen opiskeluun on kieltämättä välillä vähän haastavaa, etenkin niiden hetkien löytäminen, että saa tehtyä hommia eteenpäin. Pian mulla alkaa yliopistolla uusi maisterivaiheen pakollinen kurssi ja sitä ennen pitäisi saada yksi roikkumaan jäänyt tentti läpi ja itsenäisiä kursseja eteenpäin. Mutta yksi kurssi kerrallaan eteenpäin. Toisaalta opiskelu on ollut mukavaa vaihtelua tässä arjen keskellä.

Kaikkea muutakin ollaan tosiaan tehty, ei vaan pelkkää vauva-arkea kotona ja opiskelua. :) Alkuvuodesta aloitin kuvankäsittelyyn ja valokuvaukseen liittyvän kurssin Kuopion kansalaisopistossa ja siitä oon tykännyt. Mulla on ollut jo pitkään haaveissa opetella kuvankäsittelyä ja valokuvausta paremmin ja kurssi onkin ollut hyödyllinen. Lisäksi oon käynyt tanssissa ja jatkanut tanssin laajan oppimäärän suorittamista, siitä ei nimittäin pitäisi enää kauheasti puuttua. Oon myös nähnyt ystäviä, ollaan tehty reissuja Keski-Suomeen, käyty perhekahviloissa ja vauvatuvassa sekä lenkkeilty paljon uudella asuinalueella.
Ihan perusarkea siis. Pakkaspäivinä leivottiin usein ja käytiin paljon kahviloissa sekä ostoskeskuksissa, nyt on ollut tosi kiva olla enemmän ulkona, kun on ollut jo ihanan keväisiä päiviä. Myös omaan jaksamiseen oon nyt yrittänyt kiinnittää enemmän huomiota. Aikaisemmin, kun monesti illat venyivät melkein puoleen yöhön, oon nyt alkanut nukkumaan jo paljon aikaisemmin, 21-22 välillä. On tietenkin paljon parempi olo... Smoothieta oon myös tehnyt ahkerasti ja koittanut syödä enemmän marjoja, kasviksia sekä juoda tarpeeksi vettä. Oon myös suosinut enemmän kasvisruokia, ne sopivat itselleni paremmin.
Olen myös ajatellut tätä blogin pitämistä tässä kaiken keskellä... :) Nyt kun arjessa on niin paljon kaikkea ja koska hoidan Karlaa kotona, ei aikaa blogille luonnollisesti ole enää samalla tapaa kuin aikaisemmin ennen vauvaa. Niinpä oon suunnitellut, että tekisin blogiin nykyistä enemmän postauksia niin sanotusti rennommalla otteella. Mitä oon seuraillut, juuri ne arkiset, usein puhelinkuvista tehdyt postaukset keräävät eniten lukijoita. Rakastan valokuvausta ja suunnitella postauksia ja kuvia tarkkaan. Tällä hetkellä vauva-arjen keskellä, kun pitäisi saada opintojakin eteenpäin, täytyy miettiä näitä asioita kuitenkin uudelleen. Blogi on kulkenut elämässäni jo vuosia ja vuosia mukana ja tämä on itselleni edelleen tärkeä asia. Kun seuraan muiden blogeja, tykkään itse tosi paljon ihan niistä arkisista jutuista, joihin pystyy hyvin samaistumaan. Tietenkin muiden blogeista lueskelen paljon myös muun muassa vinkkejä kauneuteen, hyvinvointiin, liikuntaan ja muotiin liittyen, mutta esimerkiksi ihan puhelinkuvista tehdyt arkiset postaukset ovat mieleeni, kun seuraan muiden blogeja.
Mutta ​aion siis tottakai jatkaa blogin tekemistä, ottaa vaan mukaan vähän enemmän rennommalla otteella tehtyjä juttuja ja ehkä nykyistä enemmän myös puhelinkuvia. Miltä tällainen kuulostaisi?


Tällaisia ajatuksia tänään, ihanaa loppupäivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hanna
,
Moikka!
Pakko sanoa että otsikon luettua hyppäsi sydän kurkkuun, pelkäsin jo tämän olevan se postaus jossa kerrot päättäneesi lopettaa blogin pitämisen kokonaan! Onneksi tämä ei kuitenkaan ollut asianlaita.
Blogisi on pitkään ollut yksi ehdottomista suosikeistani sillä aiheet (liikunta ja hyvinvointi erityisesti) kiinnostavat erityisen paljon itseäni, sekä sinusta ja blogistasi hehkuu hyvinvointi ja mielelläni seuraan tällaista sisältöä sillä se luonnollisestikin kannustaa itseänikin tavoittelemaan hyvinvointia uudella tavalla. Blogista huomaa että käytät aikaa siihen ja postauksiin ja todella pohdit niitä. Mutta täysin ymmärrettävää on ettei vauva-arjen keskellä ehdi priorisoimaan blogia, eikä tarvitsekaan.
Mitä tulee rennommalla otteella tehtyihin postauksiin, kannatan niitä todellakin! Päivä kuvina -postaukset ovat mielestäni aina hyvä ja rento postaus, ja itsekin mielelläni niitä katson blogeista. Arkiset postaukset ovat myös niitä joidan kautta on helpompi samaistua itse kirjoittajaan ja joita itsekin kiireen keskellä luen nopsaa muun ohella.
Mikäli postausideoita mietit, mielelläni lukisin postauksen esim siitä mitä syöt arkipäivisin, miten liikut arjessa ja hyödynnät hyötyliikuntaa sekä miten vauvan saapuminen elämäänne on muuttanut sinua itseäsi, poikaystävääsi ja suhdettanne. Myös joku postaus tehtynä poikaystäväsi näkökulmasta olisi todella mielenkiintoinen, mutta ymmärrettävää mikäli poikaystäväsi ei halua blogissasi näkyä.

Hyvää alkuviikkoa sinullekin!
VeraKautto
VeraKautto,
Hei Hanna! Anteeksi kovasti, kun vastaaminen on näin pahasti viivästynyt. Oli tottakai tarkoitus vastata aikaisemmin, mutta kiitos tosi paljon. Ihan mahtavaa kuulla, että tykkäät blogistani ja tuntuu tosi hyvältä saada tällaista palautetta. Postausideat, toiveet, teidän ajatukset ym on arvokasta kuultavaa. Kun tekee tätä blogia, tää tuntuu välillä vähän ns. yksinäiseltä ja tällaiset kommentit ilahduttavat oikeesti tosi paljon ja motivoivat jatkamaan sekä suunnittelemaan uusia juttuja. Mutta tietysti siis jatkan blogia, tästä tykkään kyllä kovasti, vaikka tän kiireisen arjen keskellä aina ei kerkeäkään tätä kovin paljoa tekemään. :/ Mutta sillä just mietinkin, että tekisin sellaisia ns. rennompia, arkisia juttuja enemmän. Vaikka vauva-arki vie nyt suurimman osan ajasta, antaa se tietyllä tapaa energiaa, kun saa tehdä muitakin juttuja tän keskellä, liikunta, blogi, valokuvaus jne. Laitoin sun ideat ylös, kiitos niistä. Hyviä postausideoita. Sun ideasta teinkin muuten juuri "viikon sisällä" postauksen ja ajattelin, että just ton tyylisiä toteutan mielelläni jatkossakin. Esim. just "päivä kanssani" postauksia tykkään lukea muiden blogeista. Monesti sitä miettii omaa blogia sen kautta, mistä jutuista itse tykkää muiden blogeissa ja sitten pyrkii niitä tekemään. Suuri kiitos sinulle vielä kerran, tää kommentti sai tosi hyvälle mielellle. Ihana, kun jaksoit kirjoittaa näin pitkän kommentin, aurinkoista ja mukavaa kevättä! <3
nouw.com/verakautto
Jenni
,
Huhh,minäkin jo säikähdin, että etkai kerro lopettavasi bloggaamista, mutta onneksi et. 😊 Rennompi ote kuullostaa toooodella hyvältä. Aitous on se mikä kiehtoo, ei silottelu. Hyvä päätös siis !
VeraKautto
VeraKautto,
Hei Jenni! Anteeksi kovasti, kun vastaaminen viivästyi! Tässä vauva-arjessa tuntuu, että koko ajan unohtuu jotain... Mutta ihana kuulla kiitos. 😊 Juuri sellaisista rennoista jutuista itsekin tykkään eniten muiden blogeissa. 😊 Tietty tarkasti tehdyt jutut ja kauniisti toteutunut postaukset on hienoja ja niitäkin on kivoja katsoa muiden blogeista myöskin, mutta just sellaiset aidot arkiset jutut on niitä mistä itse tykkään tosi paljon! Mukavaa kevättä sinne ja kiitos päivän piristyksestä 😊
nouw.com/verakautto
VeraKautto
VeraKautto,
Ihania kommentteja kiitos tosi paljon <3 vastaan mahd pian ajan kanssa <3
nouw.com/verakautto