kuulumisia ja kaunis Baby Lips sävy!

*Yhteistyössä Maybelline<
Huomenta kaikille ja mukavaa perjantaita vähän harmaasta ja sateisesta säästä huolimatta. Mulla on mennyt tää viikko tiistain jälkeen aikalailla viisaudenhampaanpoistosta toipuessa. Särkylääkkeiden voimalla oon yrittänyt saada kaikkia hommia niin paljon altapois kuin vaan mahdollista... Mutta nyt on vihdoin ja viimein kaikki viisurit otettu pois ja eipähän tarvitse sitä miettiä enää ikinä! Harmitti tietenkin vähän kun tuli tän takia noin viikon tauko salista ja muutenkin kovemmasta urheilusta, mutta ei voi mitään! Tänään oli jo pakko päästä edes vähän liikkumaan ja kävinkin aamulla rauhallisella rantalenkillä nauttimassa syyssäästä :) Lenkki heti aamusta tekee kyllä aina niin hyvää ja antaa hurjasti energiaa tulevaan päivään. Mutta nyt postauksen aiheen pariin!
Oon käyttänyt vähän yli vuoden Diorin huulikiiltoa sävyssä "caprice" ja tykännyt siitä hurjan paljon.  Se pääsi kuitenkin loppumaan tässä vähän aikaa sitten ja jäin kovasti kaipaamaan kyseisen sävyn perään... Oranssiin taittava neutraali sävy oli kivaa vaihtelua hennolle vaaleanpunaiselle ja kirkkaille huulipunasävyille, mitä yleensä tykkään käyttää. En ollut kerennyt vielä käydä etsimässä itselleni uutta, samansävyistä huulikiiltoa kun Maybelline yllättikin minut paketilla uusia Baby Lipsejä! Niiden joukosta löytyi aika samantyyppinen sävy kuin Diorin caprice (tosin huulirasvana, mutta kuitenkin) ja sehän pääsi heti käyttöön! Mielestäni oikein nätti sävy tämä "Orange Burst", mitä mulla on huulilla tämän postauksen kuvissa :)
Sävyt: Maybelline Orange Burst (vasemmalla), Peach Punch, Melon Mania 
>
Nyt mä suuntaan tästä kiireen vilkkaa yliopistolle ja luentojen jälkeen pääseekin viikonlopun viettoon! Tosin mun viikonlopun suunnitelmat on vielä ihan auki, mutta eiköhän ne tästä selkeydy!

Niin ja ps. oon tehnyt aikaisemmin vähän kattavamman postauksen näistä Baby Lipseistä, se löytyy tämän linkin takaa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ebba,
Peach Punch on eniten mieleeni, täytyykin kokeilla! 😊
www.blogger.com/profile/153730424126292415
Annika,
Onpa kivan värinen. Voisin myös ostaa, mulla ei ton sävyistä ookaan.
www.blogger.com/profile/112465230313900327
merenhelmi,