kuulumisia ja kuvia Turkista

Huomenta kaikille. Poikaystäväni nukkuu vielä, joten ajattelin, että tulen käymään pikaisesti blogissa ennen kuin lähdemme aamukahvilla Hanci nimiseen kahvilaan. Eilinen ilta menikin vähän myöhään kun ostimme vähän viiniä (itse join jääteetä), laitoimme hotellihuoneen parvekkeelle kynttilöitä ja juttelimme siellä myöhään yöhön. Tulimme eilen illasta takaisin hotellihuoneelle noin kymmenen aikaan, emmekä jaksaneet enää lähteä mihinkään, joten mietimme, että mikäs siinä, istuskellaan omalla parvekkeella. Iltakin oli eilen niin lämmin, että oli ihan mukavaa istuskella, jutella ja katsella ohi kulkevia ihmisiä. Muutenkin eilinen taisi olla lämpöisempi kuin ensimmäinen päivä. Veikattiin, että auringossa oli iltapäivällä vähintään 26 astetta, varjossa ehkä noin parikymmentä.

Tämän päivän suunnitelmat on vielä ihan auki. Toisaalta olisi hyvä pitää auringosta vähän taukoa ja lähteä vaikka bussilla Obaan ja sieltä vuorille kävelemään, saa nähdä! Nyt lähden kuitenkin herättämään Ollia ja tekemään meille aamupalaa, jonka jälkeen lähdemme nauttimaan oikeat aamukahvit. Ollaan yleensä tehty aamupala itse (keitetty puuroa, syöty kananmunia ja hedelmiä), mutta muuten syöty ulkona. Itsetehty pussikahvi ei kuitenkaan kauheesti houkuttele aamuisin, jotan kahvi on saatava muualta :)

Hei laittakaa vaan viestiä jos teillä on jotain toiveita näiden lomapostauksien suhteen! Ihan kaikkiin kommentteihin en oo vielä kerennyt vastaamaan, mutta lupaan kyllä palata niihin ihan ajan kanssa heti kun kerkeän. Nyt kun kyseessä on kuitenkin yhteinen loma poikaystäväni kanssa, en viitsi koko aikaa istua koneella. Silloin kun Olli nukkuu tai katsoo jääkiekkoa, tuun aina samantien blogin pariin :D Vaikka poikaystäväni antaisi mun bloggailla vaikka koko ajan, en oikein viitsi koko ajan tehdä omia juttuja. Pyrin kuitenkin päivittämään kuulumisia täältä lomalta mahdollisimman usein.

Tämän postauksen kuvat on otettu kun kävelimme eilen hotellilta rannalle.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei! Ei kannata ottaa postauksista paineita. Se näkyy heti laadussakin. Kotoakaan käsin, et postaile päivittäin. Nauttikaa matkasta 😊
Anonyymi
,
No esim toi ilta kynttilänvalossa kuulostaa niin ihanalta että jostain vastaavista tunnelmallisista hetkistä ois kiva nähdä jotain kuvia 😊
merenhelmi,
merenhelmi,
merenhelmi,
Tämän pidän siis mielessä!
www.blogger.com/profile/015246971550904167