kuulumisia ja kuvia työpisteeltä

Hei taas pienen tauon jälkeen! Täällä lähes kaikki aika on mennyt kouluhommien parissa. Monien kurssitöiden deadlinet kasaantuivat juuri viime viikolle (ja tän viikon alkuun) ja eri tehtävien kanssa istuinkin sitten käytännössä koko edellisen viikon.. Tai sen ajan mitä työvuoroilta kerkesin. Kuten snapchatissa (merenhelmi) joku ehkä huomasikin, jäi silti mun yhden kurssityön tekeminen vähän viime tippaan, vaikka olin ajatellut, että olin aloittanut sen riittävän ajoissa :D Yllätyin kuitenkin kyseisen kurssin työmäärästä. Suoritin sen itsenäisesti, joten kurssi varmaan sen takia tuntui niin työläältä... Jokatapauksessa, sunnuntaina aamupäivällä jatkoin kyseisen työn tekemistä ja sain sen palautettua noin yö kolmen aikoihin. Toisin sanoen, sain sitten istua englanninkielisten kirjojen ja artikkeleiden kanssa lähes 16 tuntia yhtenä päivänä. Oli stressitasot kieltämättä vähän korkealla, mutta sain kun sainkin sen ajoissa valmiiksi. Mutta se päivä muistutti taas kerran siitä, ettei kannata jättää töiden tekemistä ihan noin viime tippaan ja täytyy kyllä alkaa aikatauluttamaan paremmin :D Tässä voisi kyllä olla mun seuraava kehityskohde... Miksi niin usein monet koulujutut tulee tehtyä ihan täysillä viime hetken paniikissa kun voisi tehdä niitä ihan rauhassa ja ajan kanssa huomattavasti pidempään...

Tässä mun työpisteellä on siis tullut istuttua nyt viime aikoina melko paljon. Sunnuntaina otin kuitenkin sen verran taukoa, että kuvasin pikaisesti nämä kuvat. Kuten taisin mainitakin jossain edellisessä postauksessa, tilasin Vepsäläiseltä tämän Kartellin Victoria Ghost -tuolin ja tykkään tästä kyllä kovasti. Koska makkarissa tilaa ei ole kovin paljon, sopii tänne juuri tällainen siro ja ns. kevyt tuoli. Bestå Burs -työpöytä on taas Ikealta. Toi oli ollut aiemmin mallikappaleena, joten sain sen lähes puoleen hintaan. Lopullinen hinta ei ollut siis ollenkaan paha!
Sänkyä saa onneksi siirrettyä vähän kauemmaksi pöydästä, niin ei oo ihan niin ahdasta. Tässä kuvassa se on näköjään melko lähellä pöytää.
Kuvissa vilahtaa mun myös mun uus puhelin... Edellinen oli jo niin hajoamispisteessä, että oli pakko hankkia uusi. Siskoni oli ostanut tän saman (samgung j5) vähän aikaa sitten itselleen ja tää vaikutti hintaansa nähden hyvältä, joten kävin hakemassa itselleni samanlaisen. En viitsinyt laittaa tällä kertaa puhelimeen niin paljon mitä esim. Iphonet maksaa (käytän sen rahan mielummin vaikka matkaan), joten tää kelpaa. Ainakin kamera tässä vaikuttaa hyvältä! :) Mia Höytö -tuotteet on niin kauniita, että pidän näitä usein makkarissa / kylppärillä näkyvillä. Oonkin tehnyt näistä aiemmin oman postauksen, se löytyy täältä.
Aion vielä etsiä työpöydälle lisää jotain kauniita koriste-esineitä ym!


Myös astiapuoli on saanut hiukan täydennystä mustavalkoisista Taika-astioista.

Ittalan kirkkaat kastehelmi -tuikut ovat myös uusia. Näitä haluaisin myös harmaana. Sunnuntaina maistoin ensimmäistä kertaa Nespresson - vanilla amaretti kahvia. Aika makeaa, joten vie tarvittaessa makeanhimon hyvin mennessään! Myös hyvin erilaista, mitä monet muut Nespresson kahvit, joita oon maistanut. Kivaa vaihtelua tällaiset erikoisemmat maut! Seuraavaksi täytyy testailla Vanilla Cardamom ja Viocco Ginger -kahveja.
Nyt kun on vaihtunut maaliskuun puolelle ja aurinkokin paistaa, tulee jotenkin niin keväinen fiilis! Toi vaalea laukku sopii kevääseen ja sitä en olekaan käyttänyt pitkään, pitkään aikaan! Täytyy varmaan kohta etsiä kaapeista ja laatikoista myös kevätvaatteet ja asusteet käyttöön!
Nyt päivä jatkuu yhden toisen koulutehtävän tekemisellä, kuntosalitreenillä ja loppuillan olenkin sitten töissä. Töiden jälkeen katsotaan varmaan joku leffa poikaystäväni kanssa. Hän oli perheensä kanssa reissussa ja tulee tänään takaisin kotiin :)

*Mia Höytö -tuotteet ja Nespresso kahvit on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Ihana tuoli 😊 Kaunis muutenkin koko makkari.
Lempi
,
Ihanan raikkaita kuvia ja uusi tuoli sopii kyllä kauniisti paikalleen 😊 <3
merenhelmi
,
Kiitos kovasti 😊 <3 Vielä vähän kesken, mutta pikkuhiljaa..:)
merenhelmi
,
Kiitos Lempi<3 Tuu sitten käymään jossain vaiheessa 😊
Lily
,
Where are the clear candle holder and your bed from? 😊
Lily
,
Is this your bed? 😊 http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S09902934/
merenhelmi
,
No, it's not! 😊
Anonymous
,
Oh, can you maybe post the link? Because your bed seems perfect for me. It would be really nice of you, Veera. <3
Anonymous
,
Oh, I guess it's already not available at ikea. 😟