kuulumisia ja viikonloppu edessä!

Se olis sitten viikonlopun aika! Tää viikko tuntui jotenkin kiireellisemmältä kun alkoi uus kurssi yliopistolla ja muutenkin nyt on monta sellaista kurssia meneillään, joissa on läsnäolopakko. Sen lisäksi pitäisi vielä saada kasaan ne pari itsenäistä kurssia, joiden jälkeen saa hengähtää. Nyt syksyllä mulla on melko paljon opintoja, mutta kevät on sitten aika rento ainakin koulun osalta! Siirsin kandin kirjoittamisen ensi kevääseen kun alunperin mietin sen tekemistä nyt syksyn puolella. Mutta parempi näin, koska keväällä se on järkevämpi kirjoittaa kasaan kun pystyy keskittymään siihen ihan ajan kanssa. Keväällä on muutenkin paljon vähemmän kursseja nyt syksyyn verrattuna.

Näin perjantaisin on kyllä aina niin hyvä fiilis kun alkaa viikonloppu. Maanantaina ja tiistaina olin jotenkin kauheen väsynyt ja koko alkuviikko tuntui takkuavan, mutta onneksi keskiviikkona ja torstaina oli jo paljon parempi ja pirteempi olo! Varmasti toi pimeyskin osaltaan vaikuttaa siihen, että joinakin päivinä tuntuu, että on jotenkin ihan ihmeen väsynyt! Täytyy muistaa ottaa nyt päivittäin d-vitamiini ja liikkua ahkerasti sekä nukkua hyvin!

Tänään talousmatikan tuntien jälkeen käytiin Prismasta hakemassa taas jääkaappi täyteen ruokaa, kävin kehonhuoltotunnilla sekä saunoin melko pitkän aikaa. Huominen olisi tarkoitus tehdä kouluhommia, käydä treenaamassa sekä tehdä vähän blogihommia, mutta sunnuntaina olisi luvassa sitten kokonaan rento vapaapäivä! Nyt lettujen paistoon ja glögi lämpenemään! <3 Ihanaa ja rentoa viikonloppua kaikille!

Kuvat Pinterest

Tykkää-merkinnät