Kuuman kissan kynnet!

Essien kynsilakat ovat sulattaneet sydämeni aivan täysin! Tykkään lakoista niin paljon: ne ovat näyttävän sävyisiä, pitkäkestoisia, sivellin on juuri sopivan kokoinen ja lakkauksen pinnasta tulee ihanan kiiltävä ja tasainen.
Tänään kotiin päästyäni huomasin, että minua oli ilahdutettu paketilla uutuus sävyisiä Essielakkoja, todella paljon kiitoksia upeasta lahjasta!
Nämä Essien uutuus sävyt sopivat aivan täydellisesti syksyyn!
Olenkin hehkuttanut fuksian, sekä kirkkaan punaisen sävyä jo moneen otteeseen ja on mahtavaa päästä kokeilemaan tämän merkin lakkoja kyseisissä sävyissä! Myös sinisen, vihreän, sekä harmaan sävyt sopivat niin nätisti tähän vuodenaikaan.. Vau!
Tässä vain tällainen pikainen katsaus näihin tyylikkään sävyisiin Essien uutukaisiin! Myöhemmin laitan kuvia kun minulla on näitä sävyjä kynsissä! :)
Ja toinenkin ylläri odotteli huoneessani! Oriflame oli nimittäin lähettänyt minulle kahdet liput I love me -messuille! Ihanaa! Haleja ja paljon kiitoksia :)
Seuralaiseksi valitsin Aneten! Pari kissaa suuntaa siis Helsinkiin 11.10 ehkä kokonaiseksi viikonlopuksi... ;)
Tavataan messuilla!
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kata
,
Ihanan värisiä lakkoja, varmasti kiva saada testaukseen aina kaikkia tuotteita. 😊 Noi I love me -messut kuulostaa mielenkiintosilta, oon joskus ollu kauneus ja terveys messuilla, ja noi taitaa olla niistä uudistetut, pitää kattoa jos menis käymään kun noilla messuilla on varmasti vaikka mitä ihanaa. 😊 Ajattelitteko Aneten kanssa käydä juuri tuolloin perjantaina siellä? 😊
merenhelmi
,
Moikka 😊

Mun juttuja ei kannata aina ottaa niin tosissaan! 😉
merenhelmi
,
Oi kiitos Kata 😊 Itsekin tykkään noista lakoista tosi paljon. 😊

En ole vielä ihan varma, että mikä päivä mennään, mutta voin kirjoittaa tänne blogiin vaikka tarkemmin sitten myöhemmin, että mikä päivä mennään 😊 Niimpä, noi messut on kyllä tosi mielenkiintoiset, mä tykkään niin paljon kaikista kauneus ja muotijutuista <3 😊

Tuu ihmeessä moikkaamaan meitä jos satut samaan aikaan messuille!!:) Olis kyllä kiva nähdä 😊
Maria - Petite Living,
Voi kuinka täydellisiä syksyn värejä! Molemmat punaisensävyiset lakat, sekä tokavika sinertävän vihreä (?) miellyttävät erityisesti! 😊 Huomenna on asiaa Oxford Streetille, joten taidanpa lähteä metsästelemään näitä värejä Lontoon ostossokkeloista 😉Maria / Petite Living
petitelivingmaria.blogspot.fi/
Aino
,
Paljonks suurinpirtein nämä lakat maksaa? Mukavaa päivänjatkoa 😊
Mutteri,
Ihanan herkullisen värisiä kynsilakkoja, kelpaisivat kyllä mullekin! 😊
madmutteri.blogspot.com
merenhelmi
,
Noi on kyllä tosi kauniita sävyjä ! 😊 <3
merenhelmi
,
Moikka 😊

Ainakin Sokoksen sivuilla hinnat näyttää olevan noin 16-18 euroa lakasta riippuen 😊

http://sokos.s-verkkokauppa.fi/fi/sokos/tuotemerkki/essie

Mukavaa päivänjatkoa sinullekin<3:)
merenhelmi
,
Hei Maria ! <3 <3

Niimpä 😊 Noi on kyllä tosi kauniita. 😊

Oi, että! 😊 Ihanaa!!<3