KUUTAMON KUTSU

Kaunista huomenta kaikille! Yksi lukijoistani kertoi eilen toiveensa meikkipostauksesta, joten laitoin kellon herättämään kuudelta ja aloitin aamun parhaalla mahdollisella tavalla :)
Luomiväreistäni en olekaan pitkään aikaan postaillut, vaikka ne kuuluvat olennaisena osana arkimeikkiini. Käytän luomiväriä oikeastaan joka päivä! Etenkin Lumenen hohdeluomivärin sävy Kuutamon kutsu on ollut tänä talvena useasti käytössä - se on sopivan vaalea ja neutraali sävy arkimeikkiin.
Lumene Blueberry Crystal - pitkäkestoinen hohdeluomiväri
+ Sävyt toistuvat iholla eri sävyisinä kuin luomivärinapissa! Esimerkiksi Kuutamon kutsu sävy taittaa iholla hiukan violettiin. Se on mielestäni silmämeikissä tosi nätin näköinen.
+ Uusi, erilainen koostumus. Muistuttaa enemmän voidemaista kuin puuterimaista luomiväriä.
+ Arkimeikkiin lisään Kuutamon kutsu sävyä ainoastaan yhden kerroksen. Yksi kerros saa aikaan heleän ja kuulaan lopputuloksen.
+ Luomiväriä voi levittää myös monia kerroksia, silloin väri syvenee.
+ Ei varise.
+ Tuote ei sisällä parabeeneja, hajusteita tai talkkia.
Yläpuolella ovat Lumenen hohdeluomivärin sävyt vasemmalta oikealle: Kevään hohde, Tuulen maa ja Kuutamon kutsu. Eikö olekin aina niin kauniita sävynimiä Lumenella! Kaksi tummempaa sävyä olisivat muuten näyttäviä ja hyviä valintoja iltameikin loihtimiseen.
>Olen muuten ajatellut tekeväni teille postaukset "mitä meikkipussini sisältää" ja postauksen siitä miten hoidan ihoani? Olisiko sellaisille postauksille kiinnostusta? Olen saanut viime aikoina ihon parempaan kuntoon (ei näpyn näppyä!) muutamilla konsteilla ;)
Luomivärit on saatu blogin kautta testaukseen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Oho hehh!!:D menee nää kommentit sittenkin sun kommentin alapuolelle :')
merenhelmi
,
Hei Sini! 😊

Ihan mahtavaa saada tällaista palautetta, kiitos kovasti rutistuksen kera!<3 Oon niin iloinen, että saan näin paljon hyvää palautetta. 😊

kiitos niin paljon oikeesti<3 Kuvasin tänään ihonhoitopostauksen kuvat valmiiksi ja julkaisen sen ensi viikolla. Ajattelin ensin, että kuvaan pääsääntöisesti tuotteista kuvia joita käytän, mutta päätin, että teen sittenkin sellaisen postauksen jossa kerron parhaimmat ihonhoitovinkkini. Käytän esim. kaurajauhetta ihon kuorimiseen jne! Niistä kuitenkin lisää sitten tulevassa postauksessa 😊

Energistä talvea ja aurinkoista kevättä sinulle sekä kaikkea hyvää tälle vuodelle<3