Kuva-asiaa!

Kiiitos ihanat! <3 Kokeilin lisätä kuvan flickr:in kautta ja tämä kuvanlaatu on huomattavasti parempi kuin bloggerin kautta ladattaessa! Miksi en ole aikaisemmin tajunnut!! Yksi kysymys vielä: Lataatteko flickeriin kuvat normaalin kokoisina,  vai pienennättekö kuvat ennen sinne lataamista? Mietin vain, että loppuuko flickerin tila kesken jos aina lisää isoja kuvia..

Ja olen varmaan tehnyt ihan oikein? Lisäsin kuvan flickeriin, jonka jälkeen avasin kuvan ja painoin "share". Sen jälkeen painoin kohdasta "Grab the HTML/BBCode" ja kopioin koodin. Sen lisäsin bloggeriin "Muokkaa HTML-koodia" kohtaan. Ainakin kuva tohon ilmestyi. :D Kai se on yksinkertaisin tapa tehdä kyseinen asia?
Pakko vielä hehkuttaa, että nostin mun ruotsin numeroa kolmella ylöspäin. :) Tästä se lähtee! <3 Nyt meen tekemään jotain oikein hyvää ruokaa ja nauttimaan auringonpaisteesta! Kiitos jo etukäteen jos vastaatte mun kysymyksiin!:) 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

nani
,
Hyvä muistikeino on koittaa laittaa liitepartikkeli sanojen väliin. Käytetään vaikka sanaa "jalkapallo" esimerkkinä: ei jalkakin pallo, vaan jalkapallokin... 😊 tsemppiä!
Anonyymi
,
Minun mielestäni perfektionisti on sellainen, joka käy lukion kolmessa vuodessa hyvillä arvosanoilla ja on 19-vuotiaana korkeakoulussa. Sellaisia tapauksiahan löytyy pilvin pimein.