Kuvauspäivän tunnelmia

Päivä Helsingissä oli mitä mukavin ja istun parhaillaan junassa kohti Tamperetta.. Minun oli tarkoitus lähteä jo tänään perheeni luokse, mutten millään jaksa istua koko iltaa junassa! Olisin perillä vasta yhden aikaan yöllä, joten kiitos mutta ei kiitos! Suuntaan sittenkin Tampereelle poikaystäväni viekkuun vielä yhdeksi yöksi. 
Ehkä mietitte, että mitä teinkään Helsingissä? Olin tosiaan Indiedaysin kuvauksissa ja oli ihan mahtavaa tavata kasvotusten upeita Indiedays bloggaajia, ovat kyllä niin sympaattisia ja ihania ihmisiä! Meikkaaja loihti meille kauniin meikin, laittoi hiukset ja valokuvaaja vangitsi hymyt kameralle. Minkälaisia upeita otoksia kenestäkin tuli, sen tulette näkemään myöhemmin! 
Tässä pieni vilkaisu Helsingin päivääni... 

 1.  Juoksin aamulla hiki hatussa juna-asemalle ja huokaisin helpotuksesta kun huomasin olevani ajoissa!  2. Saavuin Helsinkiin puolen päivän maissa ja suuntasin samantien salaatille! Olin todella innoissani kuvauksista ja kaikesta siihen liittyvästä.  3. Vihreä tee tekee aina terää, tossa vaiheessa olin yhtä hymyä ja päivä jännitti hiukan!  4.  Ennen kuvauksiin lähtemistä julkaisin blogipostauksen "hyvästit". 

 1.  Matka kuvausstudiolle kesti pienen hetken. 2.  Näillä meikeillä meikkaaja ja hiustaiteilija loihti minulle klassisen meikin -tietysti punaisilla huulilla!  3.  Kuvauksien jälkeen palkitsin itseni vihreällä teellä ja kävin kaupasta hakemassa matkaevästä junaan! 4.  Junassa iloisena, mutta väsyneenä! 

Ps. Mua ei oo ikinä hävettänyt istua näin paljon junassa kuin nyt, olen yskinyt varmaan muutaman sekunnin välein ja niistänyt joka välissä! :D Okei, eihän siinä ole mitään niin kauhean hävettävää... Mutta olo on ihan vähän vaivaantunut kun yskin, köhin ja röhin kaiken aikaa :D Aamulla ajattelin, että olisin jo parantunut, mutta ei. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi
merenhelmi,
Moi ihanus <3<3

Kyseessä oli tosiaan ID kuvaukset 😊 Jänskää! 😊 Näette noiden Indiedaysin kuvauksien kuvat myöhemmin! 😊 Tosi mukaava kuulla <3 Toi piristi kummasti tätä iltaa ja kipeää oloa:) Olen tehnyt paljon tämän blogin eteen ja onneksi olen! <3 tämä on yksi elämäni parhaimmista asioista 😊 Kiitos <3 ja hali:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229