Kuvia :)

Moi! Mietin vähän, että lähtisin kirjastoon istumaan, mutta toisaalta siivosin eilen huoneen niin siistiksi, että taidankin jäädä kotiin lukemaan. 
Tässä muuten muutama viime lauantaina otetuista kuvista, jotka nappasi siskoni Lempi. Kuvissa nyt vähän sama ilme kaikissa kolmessa, mutta näistä tykkäsin ehkä eniten.. Tai sitten en vain jaksanut selata kaikkia kuvia niin tarkkaan läpi. :D Me otetaan aina niin paljon "varmuuden vuoksi" jotta edes joku onnistuisi, mikä logiikka.. :D Puolet vähemmän riittäisi, niin ei kestäisi niin kauaa kun kuvia selailee läpi ja etsii parhaimpia. :)  
Ja kynsissä mulla Wet'n Wild kynsilakkaa, jonka sain myös testaukseen. Teen siitä tänään arvostelupostauksen tänne blogiini. :)

Nyt: Aurinkoista ja iloista päivää sinulle lukijani <3


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
Miten mulla meni toi noin täysin ohi 😃 Kun luen kuitenkin kaikki postaukset, aina en vain kommentoi vaikka paljon kommentoinkin 😋 Kaunis olit kyllä hammashymynkin kanssa<3
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Anonyymi
,
Vaikka ei ole uusivuosi olen luvannut itselleni että en lue blogiasi ja katso kuvaasi. Olet kaunein ja samalla saavuttomattomin unelma , kuin laiva joka lipuu ohi aution saaren näkemättä Robinson Crusoeta. Yksin jatkan nuotion ääressä haaveilua seuranani Wilson tai Nike.

Anonyymi
IP: 82.99.3.229