Kuvia arjesta

Eilen lähdettiin heti aamusta pienelle kävelylle ja kauppareissulle. Tein meille ruuaksi kasvismakaronilaatikkoa ja Karlalle myös oman, tykkäs ihan kauheesti! Noi *Baby Wallabyn tuotteet ovat kestäneet hyvin pesua ja kovaa käyttöä. :)

Aamun leikit menossa.

Illan herkut Yle Areenan / Netflixin parissa.

Kahvilla ennen yliopistopäivää. Olli hoiti kyseisen päivän kokonaan ja sain hyvin hoidettua asioita sekä opiskeltua.

Lenkkiseura. :)

Itsetehdystä myslistä tulee superhyvää! Ohje tähän löytyy täältä. .

Lenkkimaisemia eräänä kauniina pakkaspäivänä, kun oltiin perheeni luona käymässä.

Introssa täällä Kuopiossa lounaalla sen jälkeen, kun oltiin oltu aamupäivä avoimessa päiväkodissa. Karla nukahti samantien, kun lähdettiin ja mä sain syödä ja juoda kahvit rauhassa. :)

Uuden kodin maisemia parvekkeelta. Niin talvisen näköistä vielä tässä. Tuntuu muuten, että oltais asuttu tässä jo paljon pidempään, vaikka tää on vasta kolmas kuukausi!

Yliopistolla tekemässä hommia. Pitäis useammin lähteä koko päiväksi koululle niin sais kerralla vähän enemmän eteenpäin. Noi kestomukit on muuten tosi hyviä. Pidän nykyään tota aina laukussa mukana niin ei tarvii ottaa pahvimukia kahvilassa, koululla tai muualla. Ton mukin voi pestä pesukoneessa.

Sushilla eräänä maanantaina mun siskon ja Karlan kanssa.

Viime lauantaina käytiin kirppiskierroksella ja kahvilla yhden ystäväni, hänen pienen tyttönsä sekä Karlan kanssa. Perjantaina vietiin tytöt Hop Lop:iin, oli ihan innoissaan!
Kahvia menee taas välillä vähän liikaa!

Karla alkaa olla pian liian iso tohon kantoreppuun ja pitäisi etsiä jostain sellainen, missä voisi olla jatkossa. Mitä kantoreppua suosittelisitte noin vuoden ikäiselle? 

Tykkää-merkinnät