Kuvia päivältä :)

Moi! Tänään oon istunut kirjastossa lukemassa. Piti käydä yhdessä vaiheessa Wilhelmiinassa teellä ja hengittämässä matkalla vähän raikasta ilmaa kun ei jaksanut istua. Päivä meni aika nopeesti, äsken syötiin äidin tekemää hyvää ruokaa, jonka ohje löytyy täältä. Kohta mennään saunaan ja kokeilen sitä Color maskia! Kiitos kommenteista mitä olitte laittaneet siitä, enköhän siis uskalla sitä kokeilla. Laitan vaikka kuvaa lopputuloksesta :)

Miten teidän päivä on mennyt?

Päivällä paistoi ihanasti aurinko, olis ollut hyvä lenkkeilyilma..

 

Ja minä kirjastossa.. Tällaisen arkimeikin teen muuten yleensä. Meikkivoidetta, ripsiväriä, vaaleaa luomiväriä, ohuet rajaukset ylös (ja joskus alas) sekä huulikiiltoa. 

Ja yksi lukijoistani kyseli, että otanko eväitä kun lähden sinne, niin kuvassa näkyvää oli tänään. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kysyinki sulta joskus aiemmin tätä samaa mutta unodin sillon käydä kattomassa mitä oot vastannu ja en löydä mun kysymystä nii kysyn siis uudestaa.

Eli miks sulle on niin tärkeetä kirjottaa psykasta vähintään E(??), kun muistaakseni sanoit että syksyllä kirjotit siitä M:n, mutta haluut siitä paremman numeron? Ja oot maininnu täällä että lukion jälkeen haluisit lähtenä opiskelemaan kosmetologiks ja sillonhan kirjotusten arvosanoilla ei oo mitään merkitystä? Onko sulla muissakin aineissa sitte yhtä kovat tavotteet? 😊

sori jos on vähän hassusti muotoiltu kysymys
Eveliina,
oot taas nättinä! 😊 Toivottavasti hiuksist tulee kivat!

http://reason-to-smile-smile.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/045112877808572958
Anonyymi
,
Sun silmät ,hukun unelmiin,silmiis ruskeisiin,herään ja nään hymys,tähän jään.Rakkauden tuskaa tunne en,jossain,jossain kohtaan sut saavuttaen, hukun silmiis,hymyys,nauruus ja onneen,rannalla aavan Australian .

Jimz
merenhelmi,
Anonyymi:
Heippa 😊
Ajattelin syksyllä, että haluaisin kirjoittaa psykasta hyvän tuloksen kun tykkään siitä aineesta ja oon saanut kursseista hyviä arvosanoja.
Olen vähän miettinyt, että en ehkä haekaan sinne kosmetologikouluun, vaan ehkä ammattikorkeakouluun, saa nyt nähdä. Käyn nyt uusimassa psykan keväällä ja tällä kertaa mulla ei oo mitään tavoitteita, vaan teen sen mihin pystyn, se riittäköön 😊 Ei oo muihin aineisiin mitään suuria tavoitteita. Esimerkiksi enkusta haluan vain päästä läpi. 😊 Otin syksyllä kirjoitukset ehkä vähän liian suurena asiana ja stressasin niitä vähän liikaa. 😊

Eveliina:
Kiitoksia! 😊 piristävä kommentti,kiitti:)

Anonyymi:
Kiitos kommentista 😊
Olet varmaankin sama kuin tämä Jim 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Dahlia,
Ihastuttavan kevyt ja sopiva meikki kyllä. Kuulostan tosi tädiltä kun sanon, että monesti näkee nuorilla liian paksua pakkelia (onneksi omista "mustaa kajalia sentti on niin coolia" ajoista ei ole kuin paperisia kuvaversioita 😃 ).

Tsemppiä lukemiseen.
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Elisabete,
Sun silmät ovat mitä ihanimmat! 😊
www.blogger.com/profile/015328202743903198
aileen,
Hei taas,
kiitos vastausksesta laukkuun liittyen:)
Tosiaan, ostin monogram neverfull GM jo alkusyksyllä, itse asiassa se ei oo viel pakkasta nähnytkään kun marraskuussa jo laitoin dustbagiin ja se on siellä vieläkin. En jaksais nähdä sitä:/ säälittävä näky. Tosiaan kun ekan kerran vein sen myymälään ja eräs naismyyjä sanoi että heillä kaikilla myyjillä on sama laukku, ja sama on tapahtunut kaikilla! se on aitoa nahkaa (hihna) ja se ''elää'' blaa blaa 😃. Toisella kerralla vasta vaihdettiin samantien uuteen ( mies myyjä). Myyjät kertoivat että neverfullit kestää painoa 200kg verran! ja että kestää oikein hyvin suomen pakkaset 😃 punaista väriä maalataan aina sen kolme kerrosta ja että siinä minun laukussani on ei ole tapahtunut niin....

Speedy 30 Damier ebene hankin jo viime keväällä , siinä oli nahkaosissa vikaa, vaihtoivat sitten uuteen sekin heti about viikon jälkeen:D ostin siskolleni neverfull damier ebenen, hihnoissa alkoi näkymää halkeumia, lupasivat vaihtaa vain hihnat pariisissa, mutten suostunut siihen.Vasta kahden kuukauden odottelun jälkeen suostuivat vaihtamaan sekin toiseen. ( jouduin laittamaan myymälänpäälikölle viestiä tosin )

Laukkujen viat on aiheuttanut mulle harmaita hiuksia monen kuukauden verran, liityin PurseForumiin ja katselin käytettyjen laukkujen kuvia ebayn ja huutonetin kautta monet illat, kaikkissä käytetyissä neverfullien nahkaosat ovat hyvn patinoituneita, ja niissä punaiset viimeistelyvärit on pysynyt hyvin!! jopa speedyjen vetoketjujien nahkaosat ovat niissä moiteettomia.

Speedyssäni (uudessa, vaihdetussa) on nahkavetimessä jo pieniä halkeamia! tarkistaisitko sinunkin? eli se kohta missä on kultainen nuppi. (voi tätä mun viha-rakkaus- suhdettta tähän brändiin 😃D )
( johtunee 2000-luvun massatuotannosta? laadulla ei ole enää niin väliä? viimeistelyyn ei panosteta enää niin kauheasti? )

Ostettiin vielä Menilmontant pm syksyllä ja se on ainut laukku joka on p
www.blogger.com/profile/051452996722668002
Anonyymi
,
Hei Veera! Tosi kaunis meikki sulla tässä. Mietiskelin vain, että mitäs huulikiiltoa sulla on tässä? On nimittäin tosi ihana marjaisa sävy! =)
Anonyymi
,
Moikka! miten sä opiskelet psykaa? luetko kirjat useasti läpi, teetkö muistiinpanoja tms.? Olen itsekkin alottamassa kirjoitusurakkaa joten olisin vinkkejä ja kokemuksia vailla!:)
merenhelmi,
Dahlia:
Oi kiitos paljon sinulle 😊 En yleensä arkena meikkaa mitenkään kovin paljoa, etenkin kun mulla on aina vähän kiire aamuisin.. 😃 Arkimeikkiin menee ehkä noin 10 minuuttia korkeintaan aikaa 😊
Heh jep 😊 Kiitti! 😊

Elisabete:
Kiitti 😊 Kauniisti sanottu 😊

aileen:
Moikka! 😊
Kiitokset sinulle tosi paljon kommentistasi. Alkoi kyllä mietityttämään ihan oikeesti toi asia. Hyvä kun olet palauttanut aina laukut, jos niissä on ollut jotain.
Ostin Neverfull laukkuni viime kesänä, muistaakseni elokuussa, niin siitä ei ole kuitenkaan vielä kovin pitkä aika, niin aion kyllä mennä näyttämään sitä laukkua sinne liikkeeseen. Heti seuraavan kerran kun meen Helsinkiin niin menen sinne liikkeeseen.
Tarkistin Speedystä sen nahkavetimessä olevan kohdan, niin siinä ei oo halkeamia, mutta olen käyttänyt laukkua oikeestaan tosi vähän. Mutta Neverfull laukusta on kyllä ne punaiset kohdat vähän lähteneet..
Niimpä, voi ollakin, että enää ei panosteta laatuun niin paljoa, todella ärsyttävää jos asia on niin, kun kuitenkin olettaa, että silläkin hinnalla mitä laukut maksaa, niin saisi todella hyvän ja (joka kohdasta) hyvin säilyvän laukun. Valmistetaankohan laukut vielä samassa paikassa kuin aikaisemmin..? Tai tuli vain mieleen.
Googletin muuten ton Menilmontant pm laukun ja se on tosi kaunis laukku, ihanan mallinen. 😊
Kiitos vielä kommentista ja mukavaa illan jatkoa 😊

Anonyymi:
Heippa 😊 kiitos 😊 Mulla on sellaista huulikiiltoa kuin L'oreal Paris Glam Shine Crystals sävy 114. 😊

Anonyymi:
Moi! Luen kirjat läpi ja yritän ymmärtää lukemani asiat. Joskus teen niin, että luen jonkun alueen ja sitten kertaan ääneen tai mielessäni juuri lukemani asian (näin jää asiat mieleen paljon paremmin). Kirjasta alleviivaan lukiessani tärkeimpiä asioita.
Mind map karttojen tekeminen on myöskin tosi hyödyllistä, auttaa laajojen kokonaisuuksien ymmärtämiseen. Luen muistiinpanoja.
www.blogger.com/profile/015246971550904167