Kysymyksiin vastauksia osa 1

Tässä vastauksia teidän lähettämiin kysymyksiin. Loppuihin kysymyksiin tulee vastaukset ehkä tänään, viimeistään huomenna!! :) Ja jos vielä tulee mieleen jotain kysyttävää,niin vielä ehtii kysyä, kirjoittakaa vaikka tämän postauksen loppuun kysymyksiä jos haluatte :)


Kuinka paljon aikaa sulla menee päivässä postausten kirjoittamiseen ja tekemiseen? :)
- Nyt lähiaikoina on mennyt noin 2-3 tuntia aikaa päivässä blogiin. Oon alkanut postaileen vähän useimmin, koska tykkään tästä niin paljon.

Oletko harkinnut blogisi kirjoittamista jollain toisellakin kielellä?
- Olen vähän miettinyt, että ehkä jossain vaiheessa alan kirjoittamaan suomen kielen lisäksi pienen lyhennelmän myös englanniks, saa nähdä.

Täytätkö tänä vuonna 18?
- Täytän joulukuussa 18! Kivaa :)

Miten meinaat juhliasynttäreitäsi? 
- Suunniteltiin vähän isoveljeni tyttökaverin Aneten kanssa, että juhlitaan mun synttäreitä Jyväskylässä jossakin kivassa paikassa :) Odotan innolla!

Missä oot töissä? 
- Citymarketissa :)

Mikä on lempiruokasi?
- Jokin ihana salaatti tai kasviskeitot, oikeestaan voisin sanoa, että todella monet eri kasvisruuat ovat aivan älyttömän hyviä.

Mikä on kaunein paikka missä oot koskaan käynyt?
- Ai miten vaikee kysymys :D En oo matkustellut kovin paljoa, joten en oikeestaan ole nähnyt mitään maailman hienoimpia paikkoja, ainakaan vielä :) Mutta tähän voisin sanoa, että vaikkapa mökillä kesällä se kaunis luontomaisema kun istuu laiturilla ja katsoo järvelle.

Mihin meinaat hakea lukion jälkeen?
- Tällä hetkellä mun suunnitelmat on niin auki, että nyt täytyy myöntää, että en tiedä yhtään. Kiinnostais kauppakorkeakoulu tai kosmetologin koulutus, en tiedä :)

Minkälaista musiikkia kuuntelet?
- Kaikkea mahdollista vähän laidasta laitaan :)

Haluaisitko mielummin kissan vai koiran?
- Tykkään kyllä molemmista yhtä paljon :) Meillä on ollut kissoja ja tällä hetkellä on koira, en siis oikein tiedä :) Varmaan vähän elämäntilanteen mukaan, että kumman pystyy jossain vaiheessa aikuisena sitten ottamaan.
Minuakin kiinnostaisi tämä, et kui monta tuntia teet päivässä blogia?
- 2-3 tuntia :)

Mikä on lempiharrastuksesi? (Tai varmaan tämä blogi?) :D
- Oikein arvasit ;) Tästä tykkään ihan kauheasti. Oon vieläkin niin onnellinen, että oon aloittanut tämän blogin pitämisen. Tällä hetkellä tästä harrastuksesta tykkään ehdottomasti eniten!

Oletko herkkä?

- Taidan vähän olla :)

Meikkaatko joka päivä?
- En aina viikonloppuisin, mutta muuten joo. Tykkään laittaa arkena vähän meikkiä, vaikka arkena en kovin vahvasti meikkaa. Mulla on usein tosi mustat silmänaluset, joten ne haluan melkeimpä aina peittää. En meikkaa sen takia, ettenkö voisi olla ilman meikkiä, voin tietenkin, mutta kyllä meikki antaa kuitenkin sellaista pirteyttä kasvoille, että meikkaan kyllä aika usein. Kaikenlisäksi tykkään meikkaamisesta todella paljon. Joskus meikkaan ihan huvikseenkin ja kokeilen erilaisia luomivärejä ym :)

Oletko kova siivoomaan?
- En ole mikään siivoushullu, mutta siivoan sopivasti, niin että on siistiä. Inhoan sotkua ja epäjärjestystä, se saa mut tosi ahdistuneeks jos on sotkuista. 

Haluatko lapsia? Jos haluat niin montako? :)
- Haluan, 2-4 lasta vois olla hyvä :)

Mikä on parhain vaatteesi? :)
- Hmmm! Vaikkapa Calvin Klein ihanat ja käytännölliset paidat :)

Syötkö mielestäsi terveellisesti?
- Yleisesti ottaen joo. Mutta en unohda herkkuja, nimittäin osaan myös herkutella! :)

Kuinka pitkä olet?
- Viimeksi kun mitattiin niin olin 157cm.

Paljonko painat?
- Luulen, että nyt jotain 47kg. Tällä hetkellä painan vähän vähemmän kuin yleensä. On ollut ruokahalu vähän kadoksissa, varmaan sen takia kun on ollut niin paljon kaikkia jännittäviä koulu- ja työjuttuja nyt syksyllä. Mutta yleensä painan vähintäänkin sen 48kg ja sen verran tai vähän enemmän haluaisinkin painaa :)

Oletko seurustellut?
- Treffeillä olen käynyt useasti :)

Onko sinulla parasta kaveria?
- Ei parasta kaveria, mutta muutamia hyviä ystäviä.

Onko kropassasi jotain mistä et pidä, jos on, niin mitä?
- Onhan niitä. Haluisin esimerkiksi lihaksikkaammat pohkeet, suoremmat hampaat, voisin olla pidempi ja omistaa hyväkuntoiset kynnet. Siinä nyt muutamia, mistä en tykkää ja jotka haluaisin muuttaa itsessäni.

Miten hoidat upeita hiuksiasi?
- Pesen hiukset Vihreä Kosmetiikka Kehäkukka palashampoolla ja usein kananmunalla. Yritän syödä välillä vitamiineja ja hyviä öljyjä. En kait sen ihmeemmin :) Niin ja en rasita hiuksia kovin usein esimerkiksi kihartamalla niitä.

Palashampoosta voit lukea lisää täältä:

Ja kananmunalla hiusten pesemisestä täältä:

Pidätkö itseäsi kauniina?
- Välillä ihan kaunis olo joo, mutta on sellaisia päiviä, jolloin en pidä itseäni niinkään kauniina. Se vaihtelee vähän päivän mukaan.

Miks haluut esitellä et elät muka "täydellistä elämää" ?
- Luulen, että kenenkään elämä ei ole aina täydellistä, ei myöskään minun. Suhtaudun kuitenkin elämään yleensä suht. posiviitisesti ja kirjoitan blogissani elämästäni niinkuin se on. Kaikkia murheita en kuitenkaan ole täällä aina kertonut, mutta kaikilla on välillä huonoja päiviä ja murheita, niin myöskin minulla. Olen joskus tosi stressaantunut ja älyttömän väsynyt, mutta yritän kuitenkin ajatella asioista positiivisesti, se auttaa jo pitkälle.

Onks kivaa ku äitis maksaa kaiken ?

- Voisi varmasti ollakin! Itse taidan olla tähän kysymykseen aika väärä vastaaja, koska maksan kaikki ostokseni itse omilla rahoillani ja omaa rahaa saan tekemällä töitä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kuinka pitkä olet?
- Viimeksi kun mitattiin niin olin 157cm.
?? 😲 Miten oon saanu susta semmosen kuvan et oisit hirmu pitkä 😃
Anonyymi
,
Tässä ois kysymyksiä vielä minulta!:)

Tykkäätkö Mc Donaldsin ruuista tai syötkö siellä koskaan?
Oletko kasvissyöjä?
Voisitko käyttää aitoa turkista?
Oletko yhtään rasistinen?
Monta poikaystävää sulla on ollut?
Oletko ollut koskaan kännissä?
Haluaisitko itse olla mieluummin vaalea vai tumma?
Nelli,
Sulla on kyllä ihailtava tapa vastata noihin hieman ilkeisiinkin kysymyksiin, vastaat kohteliaasti sortumatta takaisin ilkeilyyn, saisivat jotkut bloggarit ottaa susta mallia...=)
www.blogger.com/profile/182504457217825174
Anonyymi
,
Kuinka usein urheilet?
Sun toinen vanhemmista on vissiin amerikkalainen nii mietin puhutteko kotona englantia vai suomea?:)
Anonyymi
,
Aiotko hommata ajokortin pian/ oletko jo aloittanut autokoulun? 😊
Anonyymi
,
niin vielä tuli semmoinen kysymys tässä mieleen että ketkä teijän perhees on sulle kokonaan sisaruksii. ku sillo viime kysymyspostauksess sanoit et sää ja lempi ette oo oikeesti siskoja :OO
Anonyymi
,
Mua ärsyttää se ku vanhemmilla on rahaa - mutta ei se tarkoita että ne maksais mulle mitään! 😃 saan ite kuulla kans koko ajan et onhan sulla rahaa ym... 😃 niin tuli vaan mieleen, et itekki tein töitä niska limas koko kesän, ja sitte ku ostan auton niil rahoilla niin kauheeta valitusta koko ajan muilta .. :p
Anonyymi
,
Oot todella kaunis ihminen. Sisäisesti ja ulkoisesti. jos olisit mennyt True Beauty ohjelmaan, olisit ihan varmasti voittanu.
Anonyymi
,
voisitko laittaa vielä kuvan hiuksistasi kananmunapesun jälkeen? ja vaikka myös ennen sitä? olisi hauska huomata tulokset 😊
Anonyymi
,
ooot niin ihanan laiha! ite painan about 49kg ja oon pitkä 166cm mut silti en näytä noin hoikalta ku sä, ääääää niin epäreiluu! oot niin kaunis 😊