Kysymyksiin vastauksia osa 1

Heippa hei! Tässä olis vähän vastauksia. :) Tummennetulla tekstillä olevat kysymykset ovat lukijoideni lähettämiä kysymyksiä minulle, niiden alapuolella on aina oma vastaukseni. :)Mikä sinusta tulee isona? Onko siis jo jotain ideoita mitä lähdet lukion jälkeen opiskelemaan? - En oikein aivan tarkasti tiedä vielä.. Olen miettinyt ammattikorkeakoulua tradenomin koulutusta, kauppakorkeakoulua ja kosmetologin koulutusta. Lukion jälkeen pidän ainakin yhden välivuoden, joten tätä asiaa on aikaa miettiä vielä pitkän aikaa. :) Nyt olen taas alkanut enemmän haaveilemaan kosmetologin koulutuksesta, se olisi niin mielenkiintoinen.

Syötkö usein karkkia ja juotko limsoja? :) Juotko limsoista "tavallisia" vai lighteja? 
Lähiaikoina olen syönyt karkkia turhankin usein.. :D Mutta yleensä 1-3 kertaa viikossa syön karkkia tai suklaata. Limsaa juon kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa. Pyrin välttämään light limsoja.

Kuinka pitkä olet?
157-158 cm suunnilleen. :) En oo mitannut pitkään aikaan.

Lempi matkakohde?
Australia;) En oo vielä käynyt siellä, mutta aion käydä. :) Las Palmas on muuten aivan ihana kaupunki, siitä tykkäsin todella paljon ja sinne lähdenkin ehkä Aneten kanssa taas ensi tammikuussa alennusmyynteihin.

Millaisia unelmia ja haaveita sinulla on, jotka haluat toteuttaa?
Itseasiassa tein tästä aiheesta postauksen eilen, voit lukea sen täältä. 

Lempikappaleesi tällä hetkellä? 
Coldplay - paradise. Tai no en tiedä lempikappale, kuuntelin sitä äsken kun yritin rauhoittua ja välttää tätä stressiä ennen kirjotuksia.

Kuvaatko kuvasi manuaalilla vai automaatilla?
Molemmilla, riippuu vähän tilanteesta. :) Jos oon laiskalla päällä, kuvaan automaatilla.

Millaista musiikkia kuuntelet?
Monenlaista. Kuuntelen rauhallisia biisejä esim. kun teen blogia ja lenkillä kuuntelen kaikkea, joista saa virtaa ja energiaa lenkkiin. :D

Mikä on mielestäsi paras viikonpäivä?
Ehdottomasti perjantai!! Koulu on ohite siltä viikolta ja viikonloppu edessä.<3

Oletko enemmän aamu- vai iltaihminen?
Ilta! :) Mun on hirveen vaikea herätä aamulla aikasin. Jos herään, oon koko päivän (jos en saa kahvia) sellainen vähän väsynyt. Illalla mulla menee aina niin pitkään blogin parissa tai esim. huonetta siivoamalla, että en varmaan ikinä ala nukkumaan tarpeeks ajoissa.. Huono tapa valvoa, myönnän. :)

Pääsetkö tänä kesänä ylioppilaaksi?
Pääsen ylioppilaaksi joko ensi jouluna tai ensi keväänä. Teen lukion joko kolmeen ja puoleen vuoteen, tai neljään vuoteen. Riippuu siitä, kuinka nopeasti saan puuttuvan kurssimäärän suoritettua.

Mitä meinaat tehdä lukion jälkeen?
Se jää nähtäväksi.. ;)

Ihonhoitopostaus olis kiva :) 
Okei kiitos vinkistä <3 Se onnistuu! :)

Missä teidän mökki sijaitsee?
Meillä ei oo mökkiä, mutta äidin vanhemmilla on. Siellä ollaan yleensä kesällä. Ja se sijaitsee Keski-Suomessa. :)

Millainen olit ns. pahimmassa murkkuiässä? :D 
Kiltti tyttö :D En voisi sanoa, että olisin koskaan ollut kapinallinen.Ylä-asteella harrastin tanssia lähes kaiken vapaa-aikani ja tein kouluhommia ahkerasti. Näin ihania ystäviä, leivoin kotona, olin siskojen kanssa jne. Sitä ihmettelinkin joskus jälkeen päin, että olin yllättävän helppo.. Tanssin niin paljon, enkä kovin paljoa oikein muuta tehnytkään. Tanssi oli elämäni.. :D

Miten laitat kulmiasi, värjääkö/nypitkö/leikkaatko?
Nypin ja värjään kotona. :) Voin tehdä tästä joskus postauksenkin, jossa kerron tarkemmin.

Kumpi on susta tärkeämpää, työ vai hupi?
Molemmat sopivassa suhteessa. :) Eikös se niin mee, että ensin työt sitten hupi. :)

Millaista musiikkia kuuntelet ja onko sulle tärkeetä? 
Todella paljon kaikkea erilaista. On tärkeää :) Se auttaa rauhoittumaan ja jos on paha mieli jostakin, iloinen musiikki auttaa siihen. Kun käyn lenkillä kuuntelen aina musiikkia.

Oletko koskaan ollut ns. kapinoiva? Oikeestaan vastasin tähän jo tossa vähän ylempänä :) Mutta en oikeastaan. :)
Mitkä asiat on susta tärkeimpiä elämässä?:)
Rakkaat ihmiset, harrastukset, työ ja rentoutuminen. Tavoitteita kohti pyrkiminen. Haaveet ja niiden toteutuminen, onnistumiset yleensäkin. Tärkeitä asioita myös: ruoka, nukkuminen ja liikunta. :D Mutta myös elämästä nauttiminen, vaikka ne tavoitteet eivät onnistuisikaan. Onnellisuus ja terveys :)

Millaiset välit sulla on isääsi?
Hyvät välit. :)

Kuinka usein ja millaisissa tilanteissa raivostut?
Apua miten vaikea kysymys :D Mutta en kovin usein. Esimerkiksi sillon jos on kiire ja avaimet on hukassa. En nyt sanoisi, että raivostun, mutta ainakin se jos mikä, saa mut ärsyyntymään.

Mikä on susta paras epäterveellinen ruoka? :D 
Kasvispizza ja itse tehdyt hampparit!

Katotko Salkkareita?
En, enkä muutenkaan telkkaria, paitsi Täydelliset naiset ja tuotantokausia katson jos on aikaa.


Mitä mieltä olet rakennekynsistä/hiustenpidennyksitä/"feikkirusketuksesta" jne?
En olisi valmis laittamaan niihin ainakaan rahaa yhtään. Jos ilmaiseksi tarjoittaisi niin voisin ehkä mielenkiinnosta kokeilla. :) Rahan sijoitan mielummin esimerkiksi hienoon laukkuun kuin kynsiin. Mua arveluttaa myös ne myrkyt (rakennekynsien liima-aineet ym.) että mitä ne voivat oikeasti aiheuttaa ja kuinka myrkyllisiä todellisuudessa ovat.

Oletko omasta mielestäs luonnonkaunis?
Ihan juu :)

Kuinka pirteänä tänä aamuna heräsit asteikolla 1-10? :)
8, mutta nyt oli viikonloppu :) Yleensä ehkä 6.

Milloin viimeksi itkit?
En edes muista, ehkä pari kuukautta sitten. :)

Mitä mieltä olet suomalaisesta rap musiikista?
Ei oikein tykkää.

Mikä vois olla sun motto/elämänohje? 
- "Usko itseesi! :)"

Ja

- "Tee elämässä valintoja, jotka koet itsellesi tärkeiksi, rakkaiksi ja tavoittelemisen arvoisiksi. Ei sellaisia valintoja, jotka muut ajattelevat sinulle oikeiksi" Ymmärrättekö sanomani pointin.. :)

Millaista aikaa lapsuus oli?
Mukavaa aikaa. Tänään just mietin, että on ikävä sitä aikaa. Leikin ja vietin aikaa yhden hyvän lapsuudenystäväni kanssa. Meillä oli aina hauskaa yhdessä. Barbeilla ja nukeilla tuli leikittyä lapsena. :D Mulla oli paljon kavereita ja harrastuksia. Olin varmaan aina menossa, etenkin ala-asteella. :)

Mielenkiintoisin oppiaine?Terveystieto ja pakko sanoa vielä toiseksi: psykologia. 


Millainen oot uusien ihmisten seurassa, ootko nopea tutustumaan?
Olen sosiaalinen, juttelen aika paljon tuntemattomienkin ihmisten kanssa. Mua ei jännitä tutustua uusiin ihmisiin, päinvastoin. :) Ehkä siihen on vaikuttanut osittain työ, jossa näen ja juttelen paljon tuntemattomien ihmisten kanssa. :)

Jännitätkö puhumista yleisölle?
Jännitän! Mutta en onneks niin paljoa kuin aikaisemmin. Ylä-asteella kauheinta olivat esitelmät, joita jännitin aika paljon. Lukiossa esitelmät ovat menneet hyvin, eikä ne enää jännitä niin paljoa. Kaikkeen tottuu. :)

Tietyt asiat / luonteenpiirteet, jotka sua ärsyttää muissa ihmisissä? 
Teeskentely ärsyttää kaikista eniten, sekä sellainen kaksinaamaisuus ja epärehellisyys. Olen varmaan jokaiseen kysymyspostaukseen vastannut samoin, mutta ne ovat vain sellaisia asioita, jotka ärsyttävät minua muissa ihmisissä.

Lumisade vai vesisade?
Vesisade, se liittyy usein kesään ja syksyyn, jotka ovat lempivuodenaikojani.

Loppuihin tulossa myöhemmin vastaukset! :) Now I go to read... 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moi Veera, sorry jos mun kommentit ovat olleet hanurista. Olet kauneudellasi ja ihanalla blogillasi häikäisyt minut ja varmaan monet muutkin,toivotan Sinulle onnea loppuihin kirjotuksiin ja toivottavasti unelmasi täyttyvät,omani ovat ainakin. Usko itseesi.

Ps. Paavo näyttää tosi coolilta noissa releissä,niin ja inhosin Coldplayta joskus,mut nyt Viva la vida soi autossa?

-J-
Siru
,
joku "salainen" ihailijako tuo -J- on? 😃 aika söpöö. 😊
Anonyymi
,
Munkin lempikappale paradise ♥ Jotenkin aina saa hyvälle tuulelle, oli miten masentunut tahansa.

TOI MUUTEN ON TOTTA!! Just nytten viikonloppuna kauhee angsti päällä ja kun kävin kävelemässä ja kuulokkeissa kuulu toi, aattelin ensin että just kelaan tän ohi.. Mut sittekku kuitenkin kuuntelin, niin kotiin palasin jo ihan virkeänä ja iloisena! Se sai jotenkin luottamaan itseensä. 😊
toinen tällänen on David Guetta featuring Sia - Titanium. 😊

Se siitä saarnasta sitten. 😃
Mun mielestä vastaat noihin kysymyksiin tosi rehellisesti, ja se on ihanaa. 😊 +Uusi lukija, tosi kivalta vaikutat sinä & sun blogisi. Jatka samaan malliin. 😉
Anonyymi
,
yläaste, ei ylä-aste