Kysymyksiin vastauksia osa 1!

Tässä olisi vastauksia teidän lukijoiden laittamiin kysymyksiin, vastaan loppuihin kysymyksiin ihan lähiaikoina :)
Paras asia sun perheessä?
- Se, että olemme läheisiä ja puhumme avoimesti, sekä kannustamme toisiamme :) Perhe on minulle todella tärkeä ja rakas.

Lempi juoma alkoholilla ja ilman?
- Alkoholijuomista mojito, mutta juon tosi harvoin alkoholia. Ja muista juomista mun lemppari on vihreä tee :)

Paras asia sun koti paikkakunnalla?
- Että on järviä ja metsää ympärillä.
Missä paikoissa olet ollut töissä?
- 17-19 vuotiaana olin Citymarketissa kodin, vapaa-ajan ja pukeutumisen osastoilla töissä (vastasin myös urheiluvaateosastosta, se oli todella mukavaa!). 15-17 vuotiaana olin grillillä töissä. Tällä hetkellä kirjoitan opiskeluiden ohessa tätä blogia työkseni.
Mitä arvostat ihmisessä?
- Arvostan muissa ihmisissä mm. aitoutta, ystävällisyyttä, rehellisyyttä, luotettavuutta, empaattisuutta ja myönteistä elämänasennetta. Arvostan myös sitä, että tekee työn hyvin ja uskaltaa elää omannäköistä elämää.

Minkä värinen hammasharja sulla on?
- Käytän yleensä sähköhammasharjaa, mutta nyt viime aikoina oon käyttänyt tavallista hammasharjaa, se on oranssi. Voisi kyllä vaihtaa takaisin sähköhammasharjaan, koska se pesee hampaat paremmin!
Pelaatko konsolipelejä?
- En tietenkään. En ymmärrä edes puhelimella pelaamista :)
Haluaisitko oman lemmikin?
- Tällä hetkellä meillä on koira (tai siis perheeni luona). Tässä elämänvaiheessa en oikein voi ottaa omaa lemmikkiä. Se kuitenkin sitoo aika paljon ja sitten voisi olla hankalaa lähteä esimerkiksi vaihtoon tai ulkomaille pidemmäksi aikaa.. Mutta varmasti jossain vaiheessa haluaisin ottaa lemmikin kun on omia lapsia ja elämä on muutenkin vähän rauhoittunut. Mä tykkään tosi paljon kissoista ja koirista, haluaisin ehkä ottaa jopa molemmat :) Mutta niiden pitäisi tulla vaan hyvin toimeen keskenään.
Lempivaate?
- Hmm tämä on aika vaikeaa. Ehkä kauluspaidat tai sitten hameet :) En oikein osaa sanoa yhtä ja tiettyä vaatetta..
Kissa vai koira?
- Voih ompas hankala. En oo koskaan osannut sanoa, olenko enemmän kissa- vai koiraihminen. Ottaisin varmasti molemmat :) Pitkäkarvaisen kissan ja pikkuisen koiran.

Musta vai valkonen?
- Riippuu vähän :) Sisustuksessa tykkään ehkä enemmän käyttää valkoista, mutta esimerkiksi pukeutumisessa molemmat näyttävät mielestäni tyylikkäiltä. Jos pitäisi valita mustan tai valkoisen auton väliltä, olisi valintani varmasti musta :)
Mehu vai maito?
- En juo ollenkaan maitoa niin sanoisin, että marjoista tai omenoista itse tehty mehu :)
Letut vai pannari?
- Tämä herkuttelija ei osannut valita kahden hyvän väliltä ;)
Yksi ystävä vai monta kaveria?
- Ensimmäinen :) Laatu korvaa määrän ;)
Apple vai nokia?
- Apua nyt pistit pahan! Molemmista tykkään :)
Canon vai nikon?
- Canon :) Tai en oo oikeestaan koskaan kokeillut Nikonin kameraa niin en oikein tiedä. Tällä hetkellä käytössäni on Olympus Pen Lite E-PL5 kamera ja se on mielestäni tosi hyvä.
Vesi vai vichy?
- Vesi.
Kevät vai syksy?
- Molemmat. Tykkään niin paljon molemmista. Olen aina ajatellut, että tykkään syksystä enemmän, mutta on se kyllä niin ihanaa kun talven jälkeen alkaa aurinko paistamaan enemmän ja lumet sulamaan.
Laukku vai reppu?
- Laukku. Mutta reppu on joskus tosi kätevä jos käy vaikka kaupassa tai tarvitsee muuten vain kantaa enemmän mukana.
Mikä vuoden aika on mieluisin?
- Kesä ehdottomasti :)
Yksi toive, mikä se olisi?
- Onnellinen elämä.
Montako sisarusta sulla on?
- Minulla on kaksi pikkusiskoa (toinen pikkusiskoistani pitää blogia, hänen blogin löydät täältä) ja yksi isoveli. Anette on paras ystäväni, mutta lasken hänet isosiskoksi ;) Hän on niin läheinen minulle.
Mitä ehkäisyä käytät?
- En oikein tiedä onko tämä kysymys vähän liian henkilökohtainen. Mutta sanotaanko nyt näin, että en käytä hormonaalista ehkäisyä, koska en halua syödä ylimääräisiä myrkkyjä kehooni :)
Harrastatko jotain tai haluaisitko alottaa jonkun harrastuksen?
- Tällä hetkellä harrastan kuntosalilla käymistä ja lenkkeilyä. Sali on valitettavasti viime aikoina jäänyt vähemmälle pääsykoeurakan ja blogihommien takia, mutta haluaisin ehdottomasti alkaa käymään kuntosalilla enemmän viimeistään heti pääsykokeen jälkeen. Tällä hetkellä en harrasta oikeastaan muuta. Haluaisin jatkaa jossain vaiheessa balettia ja muitakin tanssilajeja, sekä joogaa ja pilatesta. Niin ja kilpauintia on myös ikävä :)
Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!
Jos teille tulee mieleen jotain kysymyksiä niin tämän postauksen loppuun voi lähettää niitä joko nimellisenä tai nimettömänä. Vastaan loppuihin kysymyksiin mahdollisimman pian.
Kuvat lainattu weheartit

Tykkää-merkinnät

Kommentit