Kysymyksiin vastauksia osa 2

Tässä vastauksia minulle lähetettyihin kysymyksiin :)
Harrastatko vielä tanssia?
- En harrasta tällä hetkellä. Kieltämättä välillä on kyllä tosi ikävä tanssia, koska se oli kuitenkin minulle tosi rakas ja tärkeä harrastus pitkän aikaa. Kun joskus aikaa löytyy enemmän, meinaan aloittaa sen uudelleen :)

Mitä muuta harrastat?
- Enimmäkseen tätä blogia. Käyn välillä myös lenkillä ja kuntosalilla kun jaksan :D Mutta se kuntosali on nyt jäänyt vähän vähemmälle. Talvella yritän taas tsempata ja aloittaa sen uudestaan.

Mikä on sun lempiväri?
- Turkoosi on ihana väri :)

Haluaisitko hypätä benji-hypyn?
- En ikimaailmassa uskaltaisi hypätä sitä!! :D

Missä maissa oot käynyt?
- Espanja, Turkki, Ruotsi ja Amerikka.

Mitä lemmikkejä teillä on ollut?

- 2 kissaa, mutta ne jäivät valitettavasti molemmat auton alle :( Nyt meillä on koira.

Käytkö ikinä juhlimassa kavereidesi kanssa?
- Ollaan me aina välillä kavereiden kanssa järjestetty jotain juhlia, jos ollaan vaikka juhlittu jonkun synttäreitä, mutta missään baarissa en oo vielä käynyt, koska täytän 18 vasta joulukuussa, mutta silloin menen! :)

Ihanaa nyt pääsee kysymään.. Milloin aloitat työt siellä öö oliko se citymarket? :)
- Oon jo aloittanut. Käytännössä se koulutus on ollut jo osa mun työtä :)

Kuinka pitkä olet?
- Noin 157cm

Aijotko käydä lukion 3,5 vuodessa?
- Olen vähän muuttanut mun suunnitelmia, teenkin lukion neljässä vuodessa :)

Mua kiinnostaa tietää, kun vaikutat niin "terveelliseltä" että käytätkö sä paljo alkoholia? tai sun kaverit? :) tai poltatko/tai sun kaverit? :D
- En käytä alkoholia, enkä polta. Mun kaverit ei myöskään polta. Kaverit käyttävät alkoholia, sivistyneesti, niin kuin itsekin sitten kun oon 18 :)

Ostatko kaikki vaatteet kirpparilta paitsi ihanat LV:n laukut? :)
- Ostan paljon vaatteita kirpparilta, mutta en kaikkia. Ostan välillä myös uutena jos jotain ihanaa löydän :)

Mikä on lempi luksusmerkkisi?
- Ai pistit vaikean :D En tiedä mikä olis lempimerkkini, mutta tässä muutamia suosikkeja: Burberry, Louis Vuitton, Mulberry jne.

Mitä kaikkia urheilulajeja oot harrastanut/kokeillut?
- Tanssia oon harrastanut yhteensä kahdeksan vuotta. Pääasiassa balettia, jazz-tanssia ja nykytanssia, mutta oon kokeillut myös street-tanssia ja harrastanut akrobatiaa. Uintia oon myös harrastanut muutamia vuosia. Hiihtoa kokeilin joskus ala-asteella, enkä tykännyt yhtään. Mutta kaikista eniten oon harrastanut tanssia ja sitä onkin välillä tosi ikävä. 

Mikä on sun lempivuodenaika?
- Ehdottomasti KESÄ! :) Rakastan aurinkoa ja lämpöä, olisi aivan mahtavaa asua joskus ulkomailla edes jonkin aikaa. En oo yhtään talvi-ihminen!

Minkä kokoinen jalka sulla on?
- 36 :)

Milloin se Citymarket aukeaa? 
- Ajallaan.. :))

Miten jaksat olla aina noin positiivinen?- Yritän usein ajatella asioista positiivisesti, mutta en aina. Joskus kun olen huonolla tuulella, en ajattele sitten mistään positiivisesti :D 

Mitä ostit Jyväskylästä?- Edellisellä Jyväskylän reissulla ostin Ugg kengät, ripsivärin ja kynttilöitä. Niin ja kirppikseltä sellaisen jätskikirjan! :D 

Onko sulla koskaan huonoja päiviä? Kuinka usein jos on?- On mulla joo. Aina välillä ja silloin kyllä tuntuukin, että kaikki menee ihan pieleen. En oikein osaa sanoa, että kuinka usein, mutta aina silloin tällöin kuitenkin. 

Millainen olet vihaisena, äkäisenä ja surullisena? :)- Jos olen jollekin vihainen jostain syystä olen aika suorasanainen, saatan sanoa asioita vähän turhankin suoraan, että minkä takia olen vihainen. Jos olen jollekin toiselle äkäinen, sanon silloinkin yleensä aika suoraan. Mutta todella harvoin olen kenellekään vihainen tai äkäinen. Joskus väsyneenä saatan tiuskia siskoille jostain turhista asioista ja sitten hetken päästä pyytelenkin anteeksi. Surullisena olen aika omissa ajatuksissani, enkä silloin pysty esittämään, että olisin iloinen. Jos olen surullinen, sen näkee minusta. Surullisena puhun mieltä painavasta asiasta yleensä jollekin tärkeälle ihmiselle tai lähden lenkille. 

Saitko nopeasti lukijoita, kun aloitit bloginpidon? :) Kuinka kauan meni, että sait 100 lukijaa?- Ensimmäisen jutun tein noin vuosi sitten ja tällä hetkellä lukijamäärä taitaa olla 284, että yllättävän nopeasti! :) Harmi kun en muista nyt tarkalleen, mutta suunnilleen puolessa vuodesssa oli tullut 100 täyteen :)

Loppuihin kysymyksiin tulee vastaukset tässä lähiaikoina! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Taina,
laitan tähän viel kysymyksen ! tykkäätkö yhtään Guess-merkkisistä laukuista / muista guessin jutuista ?
www.blogger.com/profile/070331151603781795
merenhelmi,
Taina:
Tykkään joo. Mun mielestä ne on ihan kivoja, mutta joissakin esimerkiksi laukuissa on mun mielestä "vähän liikaa kaikkea". Että yleisesti ottaen tykkään hiukan yksinkertaisemmista laukuista, mutta on Guessillä joitakin todella kauniita ja ihania juttuja 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167