Kysymyksiin vastauksia osa 3

Tässäpä taas muutamiin kysymyksiin vastauksia!! :)


Tykkäätkö Mc Donaldsin ruuista tai syötkö siellä koskaan?
- En erityisemmin tykkää.

Oletko kasvissyöjä?
Olenhan minä :) Paitsi, että joskus syön kyllä isän tekemää riistaruokaa, joka on kuitenkin ihan luomulihaa, isä harrastaa metsästystä.

Haluaisitko itse olla mieluummin vaalea vai tumma?
Oi miten vaikea kysymys. Tarkoittaakohan tämä ihon väriä vai hiusten väriä :) Mutta vastaan nyt vaikkapa jälkimmäiseen: Toisaalta vaaleat hiukset on aivan ihanat, mutta itselläni on ollut aina tumman ruskeat hiukset, niin en voisi kuvitella itseäni vaaleahiuksisena. Oikeastaan minulle olisi aivan sama kumman väriset hiukset minulla luonnostaan olisi :)

Sulla on kyllä ihailtava tapa vastata noihin hieman ilkeisiinkin kysymyksiin, vastaat kohteliaasti sortumatta takaisin ilkeilyyn, saisivat jotkut bloggarit ottaa susta mallia...=)Kiitoksia paljon :)<3 Mitäpä turhaan laittaisi samalla mitalla takaisin. Viisainta kuitenkin vastata kohteliaasti ja ystävällisesti :)

Voisitko käyttää aitoa turkista?

En usko, että tulen ikinä käyttämään.

Olet niin sympaattinen ja ihana! sun blogi on huippu!

Vaikka tämä ei ollut mikään kysymys, niin haluan kiittää sinua piristävästä ja ihanasta kommentista, kiitos! :)<3

Kuinka usein urheilet?
Nyt lähiaikoina en oo jaksanut urheilla kovin paljoa. Lenkillä käyn noin 3 kertaa viikossa ja ajan pyörällä kouluun ja töihin. Kuntosalilla haluaisin käydä, mutta nyt en ole jaksanut kun on ollut niin paljon kaikkea koulu- ja työjuttuja. Täytyy aloittaa se taas jossain vaiheessa.

Aiotko hommata ajokortin pian/ oletko jo aloittanut autokoulun? :)
En aio vielä ainakaan vähään aikaan :) Asun kotona ja mulla on aika lyhyt matka kouluun ja töihin, joihin tulee kuitenkin eniten kuljettua. Ne matkat menee pyörällä ihan ok hyvin talvellakin. Saa nähdä milloin menen autokouluun, ehkä parin tai kolmen vuoden kuluttua jos silloinkaan, saa nähdä milloin tarvitsee korttia :)

ooot niin ihanan laiha! ite painan about 49kg ja oon pitkä 166cm mut silti en näytä noin hoikalta ku sä, ääääää niin epäreiluu! oot niin kaunis :)
Voisin omasta mielestäni painaa ihan hyvin vähän enemmänkin ja sinä olet tosi hoikka! Mukavaa päivää! <3 :)

Sun toinen vanhemmista on vissiin amerikkalainen nii mietin puhutteko kotona englantia vai suomea?:)
Oikea isäni asuu Amerikassa, joten kotona puhumme vain suomea :) Teen tästä aiheesta ihan oman postauksen jossain vaiheessa, niin selvennän teille tarkemmin asian :)

voisitko laittaa vielä kuvan hiuksistasi kananmunapesun jälkeen? ja vaikka myös ennen sitä? olisi hauska huomata tulokset :)
Voin tottakai! Anteeksi ihan kauheasti, olen unohtanut koko asian! Kun lupasin laittaa sen kuvan :) Täytyypäs laittaa tänne blogiin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit