Lahja hiuksille

Moi ihanat. :) Blogiyhteistyön kautta saatu lahjapaketti ilahdutti kummasti eilistä päivää! Cutrin ei ole minulle entuudestaan tuttu merkki, joten jännittävää katsoa mitä nämä saakaan aikaan! Monet ovat kyllä kehuneet kyseisiä tuotteita, joten uskon, että laadukkaat ja hyvää tekevät hiustenhoitopurnukat ovat kyseessä. Onko teillä kokemusta tämän merkin tuotteista? Lämpöiset kiitokset ja iloinen hymy täältä päin. Olin todella yllättynyt ja innoissani kun huomasin paketin saapuneen. Arvostelua luvassa jokaisesta. :)


Anette rakas saapui meille kyläilemään, joten tytöt lähtee tästä saunomaan ja nauttimaan hiukan siideriä viikonlopun kunniaksi. ;) Ja kaiken muunkin! Sain eilen kuulla, että blogini liittyi yhteen ihanaan nettisivustoon blogikaunottarien sekaan. :) Merenhelmi kiittää ja kumartaa tästä upeasta kunniasta, josta kuulette tuonnempana lisää.

Tänään kävin pitkästä aikaa töissä.. En olekaan tehnyt työvuoroja muistaakseni kahteen viikkoon, joten kaikki tuntui niin uudelta jotenkin. :D Oli niin jännä mennä työpaikalle niinkin pitkän tauon jälkeen, mutta päivä meni mitä loistavimmin. Kotiin palattuani syötiin yhdessä perheen kesken ja katsottiin putousta.. Erehdyin katsomaan sitä, vaikken ole mikään kauheen innokas television tuijottaja. :) 
Nyt jääkylmät siiderit odottaa ja sitäkin ihanampi seura tyttöjen parissa. Huomenna pyhitän koko vapaapäiväni ainoastaan blogille, arvatkaa odotanko seuraavaa päivää :) Hyvää yötä kaikille ja kauniita unia! Meillä on kyllä yksi tämän vuoden hauskimmista illoista edessä, joten lähden tästä kiireen vilkkaa pois koneelta! Illan ainut huoli on se, etten löydä korkinavaajaa... :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hei,

Kun teet uutta blogipäivitystä niin siinä kohdassa missä kirjoitetaan blogikirjoitusta on ne painikkeet kuten tekstin väri, fontit ym. niin niistä kohdista oikealta laskettuna kuudes painike on sellainen, josta pystyy keskittämään tekstin keskelle. Hokasitko? 😊 Tarkoititko siis sitä, että miten saa tekstin keskitettyä blogipäivityksen keskelle?:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Hihii<3 Kiitos!:) Oli todella mukava ilta ihanassa seurassa. Jep, onneksi löytyi 😉 Ilta pelastui. 😃 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
ootpa laihtunu :s
merenhelmi,
:DD? En tosiaankaan ole laihtunut. 😊 Olen lihonut kolme kiloa, kiitos ruokahaluni... 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Huvittaa välillä nämä teidän kommentit. 😉 Tykkään olla muodokkaampi, joten olen iloinen että olen lihonut vähän! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Aijaa okkei! 😊 Voisi ehkä joskus kokeilla sitä. Minulla on tällä hetkellä vain todella paljon juuri hiusnaamioita.. :/ Joten en viitsi hankkia enempää.. Vaan käyttää edelliset ensin alta pois. 😊 Mutta hyvä tuote on varmasti kyseessä. Aamulla kokeilin sellaista hiussuihketta (jokin hoitosuihke) ja se vaikutti ihan huipputuotteelta. Itseasiassa juuri tuota kuvassa näkyvää. 😊

Päivänjatkot<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okei! 😊 Kiitos vinkistä. 😊 Taisin ihan ihastua tohon merkkiin. Oletko kokeillut muuten Color Maskia? Oliko Cutrin:in sävyttävä hoitoaine voimakkaammin sävyttävä, kuin Color Mask? 😊

Kiitti jos joku tietää!! 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi Dahlia <3 Olet kyllä niin ihanan pirtsakka ja kommenttisi saa minut aina niin hyvälle tuulelle.<3 Olet upea ihminen! Voih, haluaisin kokeilla niin paljon eri tuotteita.. Houkuttaa ne Cutrinin sävyttävät hoitoaineet ja kun mainitsit hiusöljyistä yritän malttaa mieleni, enkä haalia yhtään enempää tuotteita. 😃 Rakastan niin kaikkia kosmetiikka- ja hiustenhoitopurnukoita.. Onko siellä Lumenen tehtaanmyymälässä muuten paljonkin edullisemmin niitä tuotteita myynnissä? 😊 Ihan mielenkiinnosta vain kyselen, se on hyvä mahdollisuus tehdä varmasti hyviä löytöjä.

Kiitoksia, samoin sinulle! 😊 Energistä ja aurinkoista maanantaiaamua. 😊 -Veera
www.blogger.com/profile/015246971550904167