Lahja Lorealilta


Huomenta :)
 Vähän aikaa sitten postilaatikkooni tipahti lahja Lorealilta, blogiyhteistyön kautta sain upean mahdollisuuden päästä kokeilemaan kesän 2013 uutuustuotteita! Kiitos ihan valtavasti, ilahduin tosi paljon ja olen intoa puhkuen lähdössä kokeilemaan jokaista tuotetta.
 Se, että voin tehdä yhteistyötä Lorealin kanssa on jotain todella mahtavaa, rakastan kosmetiikkaa, siitä kirjoittamista ja ennen kaikkea tätä koko blogin pitämistä. Tällä hetkellä merenhelmi blogini on ehdottomasti elämäni yksi tärkemmistä asioista ja haluan tehdä tämän eteen paljon "töitä"! :) Suuri kiitos jälleen Lorealille halien kera! ♥
En ole tosiaan hetkeen kirjoitellut niin paljon kauneustuotteista..Koska kiinnostusta niihin yleensä riittää tosi paljon, tulen näistäkin kirjoittelemaan tarkempia kokemuksia kun olen ehtinyt näitä käyttämään. Näin etukäteen voisin ainakin lämmöllä suositella noita huulikiiltokyniä, joita olen ehtinyt testailemaan jo aiemmin. Huulikiiltokynät ovat todella hyvä keksintö, kiilto ei tunnu lainkaan tahmaiselta huulilla, vaan miellyttävältä ja hoitavan oloiselta. Kynällä on kätevää sipaista pieni kiilto huulille ja lopputuloksesta tulee luonnollinen ja kaunis. 


 Mistä tuotteesta haluaisitte arvostelua ensimmäisenä? Tulen tekemään blogikirjoituksen näistä jokaisesta. :) Nyt lähden päiväksi Jyväskylään kiertelemään kirppiksiä. Moikka murut, palaillaan mahdollisimman pian! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

sussu,
Milloin näistä alkaa tulemaan esittelyitä? 😊 Toivottavasti pian :>
www.blogger.com/profile/050216736093794289
merenhelmi,
Tänään on tulossa ensimmäisestä postaus!! 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167