Lahja Nivealta

Hei kaikille:) Tämä väsynyttä väsyneempikin Veera kirjoittelee täällä ison tyynykasan keskellä ja kahvikuppi kätösissään. Tänään ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kävellä tohon alamäkeen; käydä uimahallissa uimassa muutama kilometri matkaa, josta olen haaveillut monena päivänä. Liikuntapäiväkirjaa en ole unohtanut,  se on näyttäytynyt aika samankaltaisena monia viikkoja: lenkkeilyä, venyttelyä ja uimassa käymistä. Muuttaessani täytyy tehdä täysin uudet suunnitelmat.. Onneksi koulun läheisyydessä on kuntosali, lähdenkin heti ensimmäisenä päivänä katsomaan miltä se näyttää.
Sellaista tähän päivään, ostin illalle suklaata palkinnoksi itselleni kolme tuntia kestävän kokeen mentyä ihan hyvin, lämmittelen saunassa pitkän aikaa ja menen aikaisin unten maille.
Eilen palasin töistä kotiin illan suussa ja sängylläni odotteli monta pakettia ja sitäkin useampaa kirjekuorta! <3 Yhdestä paljastui joululahja yhteistyökumppaniltani: Nivealta. Tarpeellisia tuotteita, kosteuttavaa huulirasvaa, käsivoidetta ja puhdistusvaahtoa. Nyt kelpaa:)

Olen töissä ollessani huomannut Nivealta tulleen suhteellisen uuden tuotteen: Daily Essentials Soothing Cleansing Mousse - Dry Skin. Olen käyttänyt Nivealta kuivalle iholle tarkoitettua puhdistusmaitoa ja se on sopinut minulle paremmin kuin mikään muu. Innolla lähdenkin kokeilemaan puhdistustuotetta vaahdolla. Onko teillä kokemusta vaaleanpunaisesta purnukasta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moi! 😊 Toi on aivan loistotuote toi puhdistusvaahto! Saa meikit nopeasti pestyä pois ja iho tuntuu mukavalta. 😊
merenhelmi,
Oi tosi mukava kuulla!!:) Voi vitsi!:) Kokeilen kyllä sitä heti illalla 😊 Lähteekö silmämeikki?:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Riikka,
Mä tykkään myös tosta puhdistusvaahdosta tosi paljon! Jättää iholle ihanan raikkaan tunteen 😊

www.lifeandstylewithriikka.blogspot.com
www.blogger.com/profile/120323418519662301
merenhelmi,
aijaa!:) joo 😊 kokeilin sitä eilen ja hyvältä vaikutti kyllä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167