Lancome Paris Tresor Midnight Rose

Yksi lukijoistani toivoi, voisinko kuvata hajuvedet, joista tykkään eniten ja tottakai voin! Valinta ei ollut vaikea kun katsoin hajuvesikokoelmaani, nimittäin ehdottomasti suosikkeina ovat Lancome Tresor Midnight Rose ja Gucci Guilty. Välillä käytän muitakin ihan vaihtelun vuoksi, mutta nämä ovat ne, mitkä ovat mielestäni aivan parhaimpia. <3
Lancome Tresor Midnight Rose on ihanan raikas ja tyttömäinen, mielestäni ennemminkin nuorten tuoksu. Mutta oli tähän äitikin aivan huumaantunut, joten miksei kävisi ihan aikuisillekin! Pysyy iholla aika hyvin, mutta voisi paremminkin pysyä.. Muuten aivan loistotuoksu, jossa on vivahteita niin ruususta, vadelmasta, jasmiinista, pionista, roseepippurista, vaniljasta ja myskistä esimerkiksi. Tämä on rakkauden tuoksu, niin kuin Lancome sivuillaan tämän tuotteen kohdalla mainitsee. ;) 
Pullo on tosi kaunis, menis ihan pienestä sisustuselementistä, vaikka olenkin joutunut piilottamaan tämän laatikon pimeyteen. Olen nimittäin pilannut niin monta kallista hajuvettä, koska ne olivat saaneet aurinkoa ja menneet pilalle (tuoksu oli muuttunut, ja hajuvesi ei ollut siinä vaiheessa käyttöä varten..) Muistakaa siis säilyttää hajuvedet valolta suojattuna, mielellään pimeässä ja huoneenlämpöisessä paikassa. 
Toinen joka on ja pysyy yhtenä suosikkina on Gucci Guilty, josta kirjoitan joku toinen päivä. :)
Mikä hajuvesi on teidän mielestä paras? :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei, veera paras naisten hajuvesi on Jadore Perfume by Christian Dior. Suosittelen.
merenhelmi,
Aijjaa okkei!:) Kiitos vinkistä:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167