Lancome Teint Miracle

Ostin tämän meikkivoiteen Las Palmasista ja olen tykännyt tosi paljon. Siellä tämän hintakin oli huomattavasti vähemmän kuin Suomessa, joten jos tätä meikkivoidetta harkitsee, kannattaa odottaa siihen asti, kun on jokin reissu tiedossa ja pääsee Tax Free myymälään, tai ulkomailta hankkimaan tämän.

Kauniin meikin a ja o on tasainen ja hehkuva iho, joka saadaan aikaan hyvällä ja laadukkaalla meikkivoiteella. Etenkin talvella ainakin itse tunnun tarvitsevan kosteutusta ja tasaisuutta. Silloin turvaudun meikkivoiteeseen, kesällä minulle yleensä riittää puuteri takaamaan ihon tasaisuutta, tai antamaan hiukan sävyä iholle (aurinkopuuterilla).

+ Jättää kasvojen ihon pinnan kauniin tasaiseksi ja antaa yllättävänkin hyvin sävyä. Tällä ei saa kuitenkaan saa peittoon suurimpia näppyjä.

 + Juju tässä meikkivoiteessa on se, että tämä jää niin luonnollisen näköiseksi, ettei edes ulkopuolinen välttämättä huomaa, että on laittanut meikkivoidetta.


+ Mielestäni todella hyvä tuote. Vesipohjainen, kevyt meikkivoide levittyy kuin unelma, mutta olen sen huomannut, että vain silloin, kun iho on kosteutettu ja hyvässä kunnossa. Nimittäin ihon kuiviin kohtiin ei levity hyvin.

 + Säilyy kiitettävän hyvin iholla päivän mittaan. En ole ainakaan itse joutunut lisäilemään.

+ Lopputulos on heleä. Meikkivoide heijastaa valoa juuri sopivasti.

+ Tämän päälle kuin laittaa vielä hieman poskipunaa ja aurinkopuuteria niin hienon lopputuloksen saa aikaan!

- Miinuksena hinta. Niin kuin jo tossa ihan alussa kirjoitin.
  • Beauty

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Missä otat nuo kuvat että saat taustan ihan valkoiseksi?
merenhelmi,
Heippa! 😊 Välillä vähän eri paikoissa. Yleensä siskoni Lempin huoneessa, jossa on valkoinen koulupöytä ja valkoinen seinä taustalla.:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167