Lancome Teint Miracle (laaja arvostelu)

Suunnitelma c.. Tänä aamuna en ole onnistunut sitten missään. Mutta eipä se mitään, kyllä tämä päivä vielä paremmaksi muuttuu!! Onhan sentään perjantai ja viikonloppukin edessä. Minulta on toivottu arvostelua Lancome Teint Miracle meikkivoiteesta, joten tässäpä olisi. :)

Kauniin meikin a ja o on tasainen ja hehkuva iho, joka saadaan aikaan hyvällä ja laadukkaalla meikkivoiteella. Etenkin talvella ainakin itse tunnun tarvitsevan kosteutusta ja tasaisuutta. Silloin turvaudun meikkivoiteeseen, kesällä minulle yleensä riittää puuteri takaamaan ihon tasaisuutta, tai antamaan hiukan sävyä iholle (aurinkopuuterilla).

+ Jättää kasvojen ihon pinnan kauniin tasaiseksi ja antaa yllättävänkin hyvin sävyä. Tällä ei saa kuitenkaan peittoon suurimpia näppyjä.

 + Juju tässä meikkivoiteessa on se, että tämä jää niin luonnollisen näköiseksi, ettei edes ulkopuolinen välttämättä huomaa, että on laittanut meikkivoidetta.

+ Mielestäni todella hyvä tuote. Vesipohjainen, kevyt meikkivoide levittyy kuin unelma, mutta olen sen huomannut, että vain silloin, kun iho on kosteutettu ja hyvässä kunnossa. Nimittäin ihon kuiviin kohtiin tämä ei levity hyvin.

+ Säilyy kiitettävän hyvin iholla päivän mittaan. En ole ainakaan itse joutunut lisäilemään.

+ Lopputulos on heleä. Meikkivoide heijastaa valoa juuri sopivasti.

+ Tämän päälle kuin laittaa vielä hieman poskipunaa ja aurinkopuuteria niin hienon lopputuloksen saa aikaan!

- Miinuksena hinta.

- Netistä Lancomen meikkivoidetta voi tilata ainakin Sokoksen
nettisivuilta täältä

- Lancomen myydyimmän meikkivoiteen, joka on aika uusi tuote ( Lancome Idolta Ultra pitkäkestoinen meikkivoide ) löydät täältä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
http://www.youtube.com/user/AnnieJaffrey?feature=g-u-u

Muistutat kovasti tuoto youtuberia! 😊
merenhelmi,
Aijaa!!:) Täytyykin heti mennä katsomaan!:)<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167