Las Palmas ja shoppailu

Moi :) Yksi lukijoistani kysyi, että missä kannattaa käydä jos menee Las Palmasiin shoppailemaan. Alennusmyynnit siellä on ainakin tammikuun loppupuolella. Huom! Tämä siis viikon shoppailemisen perusteella. ;) Ensi vuonna pystyn ehkä antamaan vielä paremmat vinkit.

- Keskustan liikkeet: Joista löytyi todella paljon kivoja esim. vaate- ja kenkäkauppoja. Ehdottomasti The Body Shop:issa kannattaa piipahtaa. Hinnat paljon alemmat kuin Suomessa!

El Corte Ingles, joka löytyy keskustasta. Iso ja monikerroksinen ostospaikka. Vastaava kuin Suomen Stockmann. Todella paljon vaatteita, meikkejä ym. Hyviä ja laadukkaita merkkivaatteita löytyi myös paljon. Turistit saavat lisäksi passilla -10% lisäalennuksen normaalihintaisista tuotteista, sekä alennustuotteista. 7. kerroksessa oli ruokapaikka, jossa käytiin syömässä, ei mikään kovin edullinen, mutta ruoka oli hyvää. Tuolla meillä pyörähti kaksi päivää kevyesti.


El muelle (kuva alapuolella) ostoskeskuksessa käytiin myös. Kiva ostoskeskus, joka on aika lähellä El Corte Inglesiä. Paljon kauppoja (enemmän kuin mitä seinän "taulut" antavat ymmärtää). Tuolla meillä meni ensimmäiset kaksi päivää. Zaran liike oli yllättävän iso ja Guessilta löytyi ihania vaatteita. Löytyi myös MassimoDutti ym. paljon kivoja vaatekauppoja.

El Muellen liikkeitä.. (joita oli kyllä paljon paljon enemmän, vain lempparipaikoista otettiin kuvia)
Ja: Las Arenas josta ei nyt valitettavasti ole kuvaa. Sekin aika lähellä keskustaa. Isompi ostoskeskus kuin El muelle. Kauppoja oli ainakin kolmessa kerroksessa ja vaikka kuinka paljon! Se oli niin iso ostoskeskus, että ei meinattu löytää edes ulos sieltä. :D Suosittelen käymään sielläkin.


Jos jollakin on jotain vinkkejä Las Palmasin hyvistä shoppailupaikoista, niin kommentoikaa! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anette,
Heti kun näin ton kuvan Aldon liikkeestä, muistin ne ihanat ruskeat korkkarit! Olisi pitänyt ostaa ne 😃
www.blogger.com/profile/087081553229535099
merenhelmi,