Las Palmasin matka lähenee :)

Huomenta! Meidän matka lähenee nopeaa vauhtia. Tammikuun 26 päivä suuntaan kohti Las Palmasia Aneten kanssa. Lähdetään shoppailemaan Las Palmasin alennusmyynteihin, koska siellä on tosi hyvät shoppailumahdollisuudet ja tammikuun viimeinen viikko parhaat alet.
Meiän oli ensin tarkotus lähteä koko perheellä, mutta isä ei saanutkaan lomaa tammikuulle, vaan vasta helmikuulle. Ja mä olin pyytänyt jo töistä lomaa tammikuun viimeisen viikon, joten lähden sittenkin Aneten kanssa :) Ei meillä varmasti tylsää tule olemaan!:) 

Tässä muutamia kuvia.
Yks mun haave matkan suhteen on päästä käymään hiekkadyyneillä! Vaikka ne eivät ymmärtääkseni ole Las Palmasissa, vaan sieltä jonkin matkan päässä, niin täytyy lähteä käymään hiekkadyyneillä joku lomapäivä. :)


Kuvat ovat lainattuja.

Onko jollain muulla jotain matkaa tiedossa? <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Anonyymi:
Oho joo ihanaa 😊 Pidä mahtava ja ikimuistoinen reissu <3
Nojoo 😃 Olis kyllä mukava lähteä leville. Kelpais!:) Nauti lomista 😊

Mipsukka:
Niin joo 😊 Oi, se on varmasti upea 😊 Niimpä, enköhän, mietin sitä niin useasti, että sinne haluan. En tiedä mikä mua vetää sinne, pitää siis lähteä katsomaan 😃 😊 Kiva kun laitoit kommenttia 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Enni,
Kiitos! Olen Fuengirolassa eli mantereella. On hyvät alennusmyynnit, nyt jo suurimmassa osassa kauppoja kaikki tuotteet -50% ja jossain myös jo -70%! 😊
www.blogger.com/profile/020008228745660686