lauantai-iltana

Heippa taas kaikille! Minulle kävi vähän köpelösti, tulin nimittäin kipeäksi enkä päässyt paikalle Aussie Blog Awards 2014 gaalaan, enkä Indiedaysin Blog Awardsiin. Täällä parantelen itseäni juomalla vihreää teetä ja kirjoittelen lämpöisen peiton alta teille kuulumisia. Ajattelin alkaa nukkumaan jo hyvissä ajoin, sillä olo ei ole mikään kaikista parhain tällä hetkellä.
Tein juuri Lumenen kasvonaamion, pesin hiukset uusilla Decubal tuotteilla ja sivelin kasvojen iholle suolapalaa. Pientä hemmottelua illalle :) Lakkasin myös kynnet Essien vaaleanpunaisella lakalla, tosta sävystä tykkään vaan niin paljon.
Perheeni luona minulla majailee Essien kynsilakkoja yksi jos toinenkin, kyseisen merkin kynsilakat ovat pysyneet yhtenä lempparina vuodesta toiseen. Viime aikoina on tullut käytettyä näitä kahta sävyä aika paljon, etenkin hento vaaleanpunainen on jotenkin sulattanut sydämeni :)
Mutta nyt laitan Netflixistä jonkun sarjan pyörimään ja kömmin entistä syvemmälle peiton uumeniin. Oikein rentouttavaa iltaa kaikille ja hyviä bileitä teille ketkä olette Indiedaysin upeissa juhlissa, viettäkää hauskaa minunkin puolestani :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Niin on! Harmitti kyllä kun olisi ollut mukava päästä paikalle tapaamaan muita bloggaaajia ja lukijoita. Sain onneksi kaikki setvittyä. Ja kiitos Maija! Rauhallista sunnuntai-illan jatkoa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka murunen ja kiitos ihanasta kommentistasi. Voisin kirjoittaa tästä aiheesta vaikka postauksen tässä ihan lähipäivinä? 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229