lauantai terveiset

Voin sanoa, että nyt on kyllä helpottunut fiilis. Tällä viikolla sain palautettua 6 opintopisteen kurssin, minkä aloittaminen jäi ihan viime tippaan ja sitä sitten kirjoitettiinkin ihan täysillä viimeiset päivät :D Tuli hiukan stressi sen kanssa, mutta vähän liian tiukasta aikataulusta huolimatta kun oli antanut työlle kaikkensa, voi että mikä fiilis oli kun sai sen vihdoin ja viimein viimeisteltyä ja palautukseen! Yks vähemmän ja jokainen kurssi se on lähemmäksi valmistumista! :)

Kun olin tehnyt koko viikon ihan täysillä kyseistä kurssityötä ja yrittänyt edes joten kuten hoitaa muut kouluhommat siihen päälle, halusin eilen pitää kaikesta ihan vapaata. Kävin yksin kahvilla ja syömässä, tein kierroksen Ikeassa sekä kävin ostamassa itselleni muutaman tosi kauniin jutun Iittalan liikkeestä palkintona tästä viikosta ;) Sen lisäks katoin koko illan dokumentteja (Yle areenassa on muuten monia ihan mielenkiintoisia dokumentteja). Tänään oon mm. vaan siivoillut kotia, käynyt tekemässä jalkatreenin, lukenut kirjaa, sekä kokkaillut. Halusin nyt ottaa vähän rennommin tän päivän ja saada täällä Kuopiossa kaikki jutut hoidettua kun ensi viikolla olisi taas pitkästä aikaa tarkoitus lähteä Keski-Suomeen ja ensi viikonlopulle onkin sitten enemmän ohjelmaa tiedossa.

Mutta nyt kynttilät palamaan, ananas-omena-kurkku-porkkana lautanen nenän eteen ja katsomaan taas jotain dokumenttia/sarjaa sängyn pohjalle :) Nyt on muuten tullut jo yli puoli vuotta karkkilakkoa täyteen ja oikeastaan koko ajan tämä käy helpommin ja helpommin. Nyt kun meen kauppaan hakemaan herkkuja illaksi, on päässyt jo sen vaiheen yli, että karkit/suklaa eivät tule edes mieleen vaan automaattisesti hakee esim. ananasta, pähkinöitä, vuohenjuustoa jne! :) Koko ajan mennään eteenpäin...

Tykkää-merkinnät

Kommentit