lauantain suunnitelmia

Huomenta kaikille ja rentouttavaa viikonloppua :) Me oltiin eilinen ilta yhdessä poikaystäväni kanssa kuntosalilla (niin pian kun kerkeän laitan blogiin postausta tästä meidän yhteisestä harrastuksesta) ja treenin jälkeen pyöräytin meille vihersmoothiet, sekä laitoin Breaking bad -sarjan pyörimään. Katsoin sitä lomalla varmaan aamusta iltaan, mutta edelleen on muutama jakso katsomatta... Tänään olisi jokatapauksessa ohjelmassa lenkkeilyä, kuntosalia, opiskelua ja mun viikon kohokohta: kirppiksellä kiertelyä! :D

Tein muuten torstaina tarkemman opiskelusuunnitelman mun avoimen kursseille ja vaikka olen tehnyt tähän mennessä jo tosi reippaasti, on se opintopistemäärä mitä tavoittelen kieltämättä aika älytön rutistus näin lyhyeen aikaan. Mutta ei auta itku markkinoilla, vai miten se sanonta menikään... Laskin ensin sen varaan, että ne olisi kaikki valmiina huhtikuun lopussa. Katsoessani tarkemmin niitä kursseja, jotka olin ostanut, olikin kaikkien palautuspäivämäärät maaliskuun lopussa! Tässä onkin yhtäkkiä kuukausi vähemmän aikaa :D Mutta eipä se mitään, tahti vaan kovenee!;) Jokatapauksessa se helpottaa mua, että kaikki tekemäni kurssit luetaan hyväksi kun saan paikan, joten meen kuitenkin koko ajan opinnoissani eteenpäin.

Hauskaa päivää kaikille! Palataan seuraavaksi kuntosalipostauksen merkeissä! Yritän myös saada asukuvia tänne mahdollisimman pian :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
kiitos kun vastasit noin tarkkaan, kaikkea hyvää sinulle jatkossa! ♥
merenhelmi,