lauantaina

Se olisi taas viikonloppu. Tämä alkuvuosi on mennyt ihan liian nopeasti. Uuden vuoden aaton jälkeen olin perheeni luona Keski-Suomessa, sen jälkeen muutaman päivän täällä meidän kodissa Kuopiossa ja nyt Lontoon matkan jälkeen tuntuu vasta siltä, että alkaa kunnolla arki :D Oon tehnyt tässä suunnitelmia tätä vuotta ajatellen, lähinnä treeniin ja blogiin liittyen. Niin ja tietysti opiskeluun, meinasi tärkein unohtua ;) Voisin kirjoittaa treeni- ja opiskelutavoitteista ehkä erillisissä postauksissa, mutta olen oikeasti todella innoissani tästä vuodesta. Tiedän jo nyt, että tulee tapahtumaan paljon! Vaikka yleensä alkuvuodesta ei ole mitään tietoa, mitä kaikkea tuleekaan tapahtumaan, mutta nyt jo osa asioista ovat alkaneet selkeytymään.

Nyt matkan jälkeen oon muuten ollut ihan poikki! Kun lensin takaisin Suomeen mulla jäi matkustamisen takia yksi yö nukkumatta ihan kokonaan ja univelka on kyllä näkynyt tässä kahden viimeisen päivän aikana. Tuntuu, etten oo päässyt aamulla mitenkään ylös! Nyt täytyisi saada unirytmi kohdilleen niin, että menisi nukkumaan kymmeneltä / yhdeltätoista ja heräisi viimeistään siinä seitsemän aikoihin -miten se onkin niin hankalaa! Tänään nukuin siis aika myöhään ja lähdin heti herättyäni kiertelemään kirppiksiä, siellä kun ei ole tullut nyt hetkeen käytyä. Tuli tehtyä ihan hyviä löytöjä ehkä parhaimpana avaamaton Bare Minerals -meikkipuuteri vain kolmella eurolla! Sen lisäksi ostin CCDK -merkkisen silkkipuuvillaneuleen, Marc O'Polo turkoosin fleecetakin, pikkusiskolle Reebokin hupparin ja kaksi kauniin oranssia ihan uutta Benettonin pyyhettä kylppäriin. Poikaystäväni nappasi kaksi ihan uutta Calvin Klein miesten kauluspaitaa, olivat ihan kuin uusia! Mä kirjoittelen varmaan joka toisessa postauksessa kirppislöydöistä, mutta ne oikeasti ilahduttavat aina yhtä paljon! :D

Tänään olisi tarkoitus raahautua taas kuntosalille. Poikaystäväni on tänään koko päivän sählypelissä, mutta illalla laitetaan jälleen Netflix pyörimään. Hauskaa lauantaipäivää kaikille! Mulla on muuten jemmassa ihan kauheesti postauksia ja blogimotivaatio kohdillaan! :)

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit